Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
"Low Temperature" - Roastbeef
Holandská hrachová kaše
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Rybízový koláč podle paní Mixové
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Nutella roláda
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros