Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Čebureky
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Jogurtovo-jablečná bábovka
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bezinkový džem (rosol) - květový
Izraelský hummus
Krůtí chilli con carne
Ovesná kaše s banánem
Krupicová kaše
Řecký salát s cizrnou
Ratatouille
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Vanilkový cheesecake
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Kuřecí prsa Caprese