Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Dušené vepřové na provensálském koření
Karamelové oplatkové řezy
Babiččina pomazánka
Široké nudle se slaninou a zelím
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Kokosová žmolenka (drobenka)
Vepřové závitky plněné sýrem
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Pórková polévka se slaninou I.
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros