Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pikantní masové nudličky
Zapečené kuřecí řízečky
Košíčky i pro začátečníky
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Pribiňáčkové řezy
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Pečené kuře s čočkou beluga
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros