Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Vepřové závitky na smetaně
Jiříkův biskupský chlebíček
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Lahodné profiteroles
Kedlubnová krupicová polévka
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Spaghetti Carbonara
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros