Přítel mě překvapil a udělal mi tuhle mńamku k obědu, je to úzasný a dokonalý recept :-) A já ho dnes na oplátku udělám u rodičů doma :-)
Opravdu bezva. Avšak prvně jsem do zlatohněda osmahnul 1 cibuli a pak vložil maso a osmahnul. Ještě větší efekt získáme předchozím marinováním masa (mírně! soj.omáčky, olej, sůl, rozmarýn, maličko pepře). Příloha: těstoviny, brambory, pečivo. Původní recept je opravdu jednoduchý a solidní. Milda.
Tak jsem to zkusila,ale znám o dost lepší rychlá jídla.Dávám tak 4.
vynikajici recept...rychly,levny a hlavne chutny..
Opravdu super OK OK
Famozni, opravdu lehke, ale priklanim se k pridani mouky na konec k zahusteni.Diky
Inu, tak jsem to dnes vyzkousel. Uplne bozske to mozna neni, to je lehce prehnane, ale je to velmi dobre jidlo a zejmena pro lidi, kterym se nechce moc varit, nebo kteri nemaji moc casu. Ja osobne patrim k tem, lidem, kteri maji radi velmi slozite recepty a kteri se ve vareni vyzivaji a se vsim se strasne pitlaji, ale takhle pred Vanocama taky nemam moc casu a na to, jak je tohle jidlo rychle udelane, tak je vysledek skutecne dobry. Jen musim podotknout, ze nejpozdeji po dvaceti minutach je veskere vino vyparene, takze se musi spis trosku vina pridat - nez se tam da nakonec to maslo - nez aby se neco z vina muselo odlit a taky jsem tam tesne pred koncem dal asi lzici mouky na zahusteni te "omacky", spise stavy. Je to lepsi. I tak je to za 1.
Zitra tento recept vyzkousim. Jinak milovnikum kureciho na vine muzu taky doporucit zdejsi recept "Coq au vin II" To uz je sice trosku pracnejsi, ale stoji to urcite za to ;-)
Kulantně epesní pokrm pro opravdové gurmány, kterým přestalo chutnat jídlo z menzy. opravdu skvostné, vřele doporučujeme všem kuchtíkům...s pozdravem a přáním chutného dne přeje tým kuchařů z hlučína, jakožto Enrique, Juan a Bub
Fakt dobre, tak tento recept ma u mna 1*
genialni,genialni,proste genialni!!a navic jednoduche!!proste jsem z toho nadseny!!neuveritelne chutne!!!