Dnes jsme je upekly a ještě musí řádně schládnout.Za chvíli se do nich pustíme.Velmi jednoduchý recept a celkem rychlý :-*
výborný recept, moc jsme si pochutnali akorát jsem asi špatně vymazala plech, těsto se mi přilepilo, myslíte že by pomohl pečící papír? :)
Řezy jsem dělala, ale moc nám nechutnaly, těsto je takové tuhé a hutné (spíš jak ze sušenek). :-( Již nebudu péct.
vynikající!! vždy mám s tím úspěch :) spodní vrstvu si po částech vyválím a dám na vymazaný a vysypaný plech kokosem a tam ty části spojím. Do kokosové vrstvy dávám jen 200 g kokosu, není to pak nijak tvrdé a vrstva je dost vysoká :) doporučuji
dělala jsem včera výborný doporučuji:-))))
ach jo, dělala jsem vše podle návodu, ale vznikla z toho spečená tuhá placka.....
Řez jsem vyzkoušela a zklidil ohromnou chválu. Nebyl přeslazený, celkem i lehký... Jen jsem spodní vrstvu těsta nestrouhala, začala jsem strouhat ale moc se mi to nezdálo, jelikož je těsto nízké tak jsem jej raději rozválela. Mělo krásně pevnou základnu, takže se ani nemělo tendenci drobit a snáž se mi roztíral kokos. U sněhu jsem měla ze začátku obavy, protože se mi nedařil vyšlehat do husté pěny a stále zůstával řídký ale když jsem přidala kokos, krásně se to zahustilo a snáž se i kokos vmíchával. Moc dobré, dávám 1 :)
Včera jsem vyzkoušela a moc nám to chutnalo.
Dávám za jedna.Moc dobré. :-)
Řezy jsem vyzkoušela, jsou výborné,jen místo strouhané spodní placky jsem těsto rozválela,pak postup stejný.Dávám za 1.
Řezy jsou skutečně výborné. Jen jsem do těsta dala pro jistotu 1 vejce a první placku na plech vyválela. Moc chváĺím, dávám velkou jedničku!
Zkuste se inspirovat u Kokosového krémeše, který jsem nedávno zkusila. Tam se mi sice zdálo trochu tvrdé těsto, ale jinak náplň a krém byly výborné a náplň šla dobře roztírat. U Bounty řezů se mi zase zdá poměr surovin na těsto lepší, je tu na méně mouky více másla, tak by to mohlo být po upečení měkčí. Třeba se to správnou kombinací obou receptů ještě vylepší.:-)
Ne! Vůbec se mi nepovedly. Těsto po upečení bylo tvrdé. Do 6 bílků 250 g kokosu je moc - o rozetření na nastrouhané těsto nemůže být řeč, max. tak vysypat! Kokosová náplň se po upečení rozpadala. Jediné co se povedlo byl krém, ale ten to nezachránil. Postup i ingredience jsem dodržela přesně. Škoda času a peněz. K jídlu to nebylo. :-(
Dělala jsem tyto řezy několikrát, jsou opravdu moc dobré, ale mám problém s tím, že se mi spodek při krájení dost drobí. Zkusila jsem do lineckého těsta přidat žloutek a nepomohlo to. Myslíte, že by bylo lepší přidat celé vejce popř. víc žloutků? Vrchní část řezů změkne díky krému, ale dole se holt drobí. Jaké máte zkušenosti vy?
Taky jsem je zkoušela a docela se povedli
chci se zeptat.Zkoušela jsem ta řezy dělat a jsöu fakt výborné,akorát se mi zdá,že je tam moc kokosu.Když jsem ho totiž smíchala s těmi našlehanými bílky,tak se to zhuklo a teď se to strašně drobí.Může mi někdo poradit co s tím.Děkuji za nápady.
jo sou fáákt super když sem je upekla všem mooc chutnalii
Řez jsem pekla včera pro kolegy do práce u příležitosti mých narozenin. Zmizel z talíře během chvilky,tak tak jsem uschovala pár kousků pro kolegu který přijde později. Příprava jse sice malinko zdlouhavá, ale výsledek stojí za to. Určitě tento recept nezaložím..
Vyborne rezy, moc a moc chvalim a dekuji za recept!!!!
Recept vyzera zaujimavo, verim ze rezy budu chutne. Myslite, ze mozem pouzit aj polohrubu muku?
Pekla jsem již vícekrát a jsou výborné - dávám 1.
Řezy jsem pekla v sobotu. Měli veliký úspěch. Do krému jsem ještě přidala van. cukr, kokos a trochu umletých piškotů. Vrchní polevu jsem udělala z extra tmavého holand. kakaa, hodně rumu, malinko cukru a trochu másla. Byla to lahůdka.
Výborné řezy!Udělala jsem jen ze 4 vajec a na menší plech. Akorát mi to nedalo a jeden žloutek jsem obětovala do těsta, protože se mi zdálo, že to nepůjde zpracovat. Ale bylo jemné a vláčné a na plech jsem ho po kouskách nacupovala, protože by se opravdu špatně strouhalo. Obě náplně se pak hezky zaplní do vzniklých mezer a na řezu to vypadá úžasně. a úžasně to taky chutná.Díky
Nejsou moc sladké a jsou vynikající !!! Všichni, kdo je ochutnali, chtěli ode mě recept a to je pro mě největší potěšení, když něco upeču a chutná to lidem natolik, že si to chtějí upéct i doma. Řezy se zkrátka osvědčili, takže je budu i nadále péct. Vlasto, děkuji za recept.
ne,nejsou moc sladké :0)
ještě se chci zeptat, jestli to není moc sladké, chci péct dneska :o) ale nemáme rádi moc sladké moučníky.
Tak jsem včera upekla a dnes po odležení všechno snědeno,všichni pomlaskávali,jsou to opravdu vynikající řezy.Velká 1
Tak jsem včera upekla, zatím to je jen v ledničce, ale jako správná kuchařka jsem musela ochutnat, a první dojem byl dobrý, tak uvidím po odležení.
Po rozkrojení těchto řezů to vypadá líp,když se těsto nastrouhá,než rozválené 2 placky :0)
Předpokládám, že se dá těsto ztuhnout do mrazáku, jinak si myslím, že se bude špatně strouhat. Katko já bych si poradila tak, že bych spodní těsto namačkala na plech a to vrchní dala ztuhnout a nastrouhala.
a proč se to těsto musí strouhat? co když ho jen rozválím? bude to stačit?
Jéé,holky co se tu děje,samé vejce :0)!Toto není roláda,jsou to normální řezy na plech.
no jóóó mě nějak nedošlo, že to je velkej plech, hihi, tak sorry :o) Ale tohle není roláda ne? Nebo je?
Roláda z 5 vajec mi osobně drahá nepřipadá vůbec.Já dělám na velký plech ze 6 ks.Když přijedou mí 3 sourozenci s dětmi , nebo mám přátele , tak bych musela péci z několika dávek , nebo dát po malinkém kousíčku a stydět se . A při cenách energií - voda, elektřina a pod.by se mi třívaječná roládka pěkně prodražila.
Tak se s námi podělte o recept na roládu ze tří vajec,to mě vážně zajímá.Mám několik receptů,ale všude je vajec víc .
Dělám roládu ze 3 vajec,mam recept od vyhlášené cukrářky,takže je opravdu vynikající,ale jak říkam,každý po svém,jak komu co vyhovuje :0)
Musela jsem se smát - roláda z 5 vajec je drahá! to mi připomíná hospodyňky v Německu (jak říká moje kamarádka, ktrerá tam roky bydlí), že vrcholem jejich cukrářského umění je roláda ze 2, slovy DVOU, vajec a plněná marmeládou. No, to bychom se styděly, holky, co? To by ty rolády vypadaly!!!
A co tedy anonyme pečete,aby to nebylo drahé?
Anonyme, roláda z 5 vajec je "drahá"? To je v průměru 12,50! Vejce jsou v roládě hlavní ingredience, mouky se dává minimum a cukru taky ne moc. A jako náplň já třeba dávám do rolády jen šlehačku - celá roláda bratru za 30 Kč.
Já mám slepice - mě hodně vajec nevadí.
Ale 30x40 je normální plech do horkovzdušné trouby a vlastně teď už i do jiných sporáků!
Pokud vím tak je to klasický velký plech.Když vidím tady některé recepty na roladu a je tam potřeba 5 vajec,tak kroutím jen očima,pěkně drahá roláda :0)!Ale každý po svém.
hmmm, to může být ňamka, ale celkem dost vajec, na to, že je to na plech 30x40