Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marie nezlakova
|22. 10. 2009 07:02
Dělala jsem z čerstvých hub a bez tymiánu.Byla jsem zvědavá na tu kombinaci chlupatých knedlíků a omáčky z hub.Výborné.Ani maso manželovi nescházelo,takže za 1 a díky za tip.
Eva Řezníčková
|16. 1. 2007 20:58
Tedy to vám řeknu - dneska jsem to udělala a nemělo to chybu. A Zdence moc děkuji za ten nápad s chlupatýma knedlíkama - výborný!!!!!
zdenka Korábová
|10. 1. 2007 15:11
No samozřejmě, naprostá bašta, díky za připomenutí starého receptu. A ještě zrychlení - ve všední den dělám chlupáče z pytliku brknedl dle návodu a přistrouhámna struhadle na jemno syrové brambory - asi dvě velké a je to vcukuletu