• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Napište svůj komentář k receptu

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 1
      kostka droždí
    • 60
      g máslo
    • 100
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • mléko dle potřebz
  • na posyp
    • 200
      g vlašské ořechy
    • 170
      g máslo
    • 170
      g polohrubá mouka
    • 120
      g cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Vykynutým kváskem zaděláme běžným způsobem volnější kynuté těsto. Po vykynutí rozprostřeme na plech, posypeme hustě borůvkami a překryjeme posypkou. Na posypku všechny přísady prsty rozdrobíme v míse a rovnoměrně nasypeme na borůvky.
2
Necháme ještě asi 30 minut kynout a potom upečeme v předehřáté troubě. Pečeme asi 30 minut při 180 °C. Místo borůvek můžeme použít švestková povidla rozředěná rumem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makový koláč s posypkou

Makový koláč s posypkou

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Salát s grilovanými nektarinkami, mozzarellou a křupavou posýpkou

Salát s grilovanými nektarinkami,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivulech | 15. 3. 2014 13:10

    Vynikající těsto i všechno dohromady :-) Ořechy jsem dala půl vlašáky a půl lískáče :-)

  • Simča | 16. 8. 2013 22:48

    Tento koláč má 1 s hvězdičkou a ještě podtrženou.Je opravdu vynikající,nemá chybu,vlastně má.Je velmi brzo snědený.Můj muž už jiný nechce.Ten oříškový posyp nemá chybu.Vřele doporučuji.

  • pippiva
    pippiva | 10. 3. 2011 12:17

    Delala jsem dopoledne,nemohla jsem neochutnat jeste pred obedem,vyborne!Testo krasne nakynulo,orechova posypka je super napad,pouzila jsem mrazenou lesni smes s boruvkama a protoze ji bylo malo,tak jsem testo nejdriv namazala boruvkovou marmeladou.Dobruuuutka. :-*

  • Marie Krobotová | 23. 10. 2008 00:16

    Včera jsem dělala koláč. Vše jsem dala přesně podle receptu, jenom jsem koláč ještě těsně po vytažení z trouby lehce postříkala rumem - jsme doma už jenom dospěláci:-)))Měla jsem obavy, protože s kynutým těstem bojuji se střídavými úspěchy, ale tento recept mohu jenom doporučit. Je senzační. Borůvky jsem použila mražené (80 dkg) a plech 31x44 cm jsem vyložila papírem na pečení. Pekla jsem zvolna na necelých 200 stupňů 40 minut. Výborný!!! Dávám 1***

  • Eva M. | 21. 1. 2008 13:06

    Včera jsem tento koláč upekla= vynikájící dávám 1

  • Anonym | 5. 7. 2007 18:53

    m

  • Aja | 12. 10. 2006 21:57

    Se švestkami fakt výborné

  • Fleur | 7. 10. 2006 12:29

    Letos mám hodně švestek, tak podle tohoto receptu dělám švestkový koláč a je skvělý. Dělám nejraději žmolenku ořechovou (vlašské), ale teď jsem podle diskuse vyzkoušela i žmolenku z buráků a taky je výborný, někdy místo otřechů dělám kokosovou žmolenku. Prostě tento koláč se výborně dělá a je možný naplnit všemi způsoby, ovoce různých druhů je nejlepší, i když jsem ho dělala již i s povidlama a mákem

  • Alisia Z. | 30. 7. 2006 16:55

    Výborný koláč

  • juppigi juppigi | 20. 6. 2006 11:32

    MOC DOBRÝ KOLÁČ, MÍSTO VLAŠSKÝCH OŘECHŮ JSEM DO POSYPKY DALA NAMIXOVANÉ NESOLENÉ BURÁKY. BYLO TO SKVĚLÉ !!!

  • Marsí | 25. 4. 2006 14:05

    Tak....zkusím to s těma povidlama a protože už došly ořechy, sypnu to kokosovou posypkou jakou dávám na švestkový koláč.

  • Vlaďka Kohútová | 21. 4. 2006 09:20

    koláč byl úžasný, moc nám chutnala ta drobenka, ale vím, že příště musím přidat více borůvek. Dala jsem 1 balík mražených a chtělo by to více.

  • Vlasta Linhartová | 18. 4. 2006 13:52

    Vynikající!!! A protože mi zbylo trochu těsta místo borůvek jsem použila mražený černý rybíz. Trochu kyselejší, ale taky dobré. Vlasta

  • Heda | 24. 3. 2006 14:23

    Tak jsem neoddolala a recept vyzkoušela. Má jen jednu chybu velmi rychle ho rodina sní. ¨Pekla jsem ho z mražených borůvek a mohu jen doporučit.

  • Irena | 13. 3. 2006 13:06

    Zkuste také místo drobenky nebo ořechové posypky dát strouhaný perník posypaný ještě trochu cukrem. Dělala to tak moje babička a musím říct, že už mi ani jinak borůvkový koláč nechutná.

  • Ivana K. | 7. 3. 2006 11:35

    Koláč jsem dělala s kombinací červeného a černého rybízu, ořechová posypka je super nápad. Je moc dobrý a vyjde na celý plech.

  • Anonym | 5. 3. 2006 15:35

    Žmolenka ořechová je vynikající!!!!!!!

  • Hildegarda J. | 26. 2. 2006 23:30

    Koláč mi vyšel na celý velký plech, udělala jsem ho s mraženým černým rybízem a ořechovou posypkou, byl výborný

  • Jarmila Butulová | 26. 2. 2006 18:17

    Koláč jsem zkusila,povedl se,je zajímavý ořechovou posypkou.Chutnal nám.

  • XY | 25. 2. 2006 11:55

    Marcelo, nevím co můžete čekat extra od ovocného kynutého koláče. Tenhle koláč je dobrý tou kombinací ořechové drobenky s ovocem, jinak je to normální kynutý ovocný koláč, nám ale chutná, ale samozřejmě od něj nečekám že bude nějaký luxusní, když to není žádný dort

  • Marcela Šepsová | 25. 2. 2006 07:33

    Tak jsem ho zkusila a musím napsat, že jsem byla hodně zklamaná. Čekala jsem něco extra.Těsto krásně vykynulo a na půlku jsem dala borůvky a na druhou půlky jablka.Musím říct,že to ty jablka zachranily celý koláč.Do oblíbených ho určitě nedám.

  • XY | 24. 2. 2006 22:23

    Dávám jen 3 dkg droždí a stačí to, je výborný, dnes jsem ho dělala s mraženými meruňkami, byl trochu kyselejší, protože meruňky při tepelné úpravě kysnou, ale i tak nám chutnal

  • Alina | 23. 2. 2006 16:19

    Koláč dělám ráda, droždí z nej necítím. Vyběhne však dost. Když dáte méně, tak se nic nestane

  • Monika S. | 23. 2. 2006 10:11

    Na uvedené množstvo prísad sa mi zdá toho droždia trochu veľa. Je to uvedené správne a ak áno, nie je koláč cítiť po droždí?

  • Tereza Jarčušková | 23. 2. 2006 06:56

    Lenka, chyba mohla byť aj v nekvalitnej múke. Aj mne sa už raz dávno stalo, že som robila knedle ( u nás sa robie kysnuté ako príloha ) a neboli to knedle, ale pagáče. Tiež som si myslela, že som to pobabrala ja, ale s tým istým problémom sa priznala aj suseda. A v obchode potvrdili, že sa na vtedy kúpenú múku sťažovalo viac ľudí. Skúste to urobiť ešte raz.

  • E. | 22. 2. 2006 23:48

    Lenko, každému se někdy něco nepovede, nic si z toho nedělejte. To se stane naprosto každému

  • Lenka Zavřelová | 22. 2. 2006 23:08

    Prostě záhada. Dělala jsem vše jako obvykle u kynutého těsta. Vše pokojovou teplotu, mléko vlažné....Tak já ho snad budu muset udělat ještě jednou, když jsem jediná, komu se nedařilo. Každopádně jsem asi něco vymňoukla já.

  • Emila | 22. 2. 2006 22:36

    Lenko, je to divné, že Vám nevykynulo, toto těsto vždy kyne až moc - je ho hodně a někdy si myslím, že mi uteče z mísy. Nezadělávala jste nějakými studenými nebo zase horkými surovinami (mléko, vejce z lednice atd?)

  • Lenka Zavřelová | 22. 2. 2006 22:10

    Dala jsem vše správně. Já dělám těsto na velké koláče stejně-pouze místo másla dávám 150 ml oleje a hlad. mouky 600g. Ale ty jsou...! Tak nevím,proč se mi nedařilo. Kvásek mi vzešel, ale je fakt, že těsto mi po hodině skoro vůbec nenakynulo. No, není každý den posvícení. Ale i tak chutnaly a nic nezbylo.

  • Petra Š. | 20. 2. 2006 21:34

    Lenko, to je divné, to těsto řídké nebylo. Bylo to klasické kynuté těsto. Dala jste všechny ingredience správně?

  • Lenka | 19. 2. 2006 14:11

    Koláč je dobrý,ale těsta jsem se lekla,protože jsem nevěděla jak ho mám "naplácat" na plech-strašně řídké.Dělám často kynuté koláče,tak jsem dle nich přidala asi 20 dkg mouky a vyválela.Dala jsem na 2 plechy (taky mám 30x40).Na moji el.troubu je 30 min. hodně,vytáhla jsem po 20 min. jako u svých koláčů a bylo to na poslední chvíli. Možná proto, že těsto bylo tenčí na 2 plechy. Dala jsem povidla a kousky mraž. jahod. Chutnal, ale ze zbabělosti příště použiju svůj starý recept na těsto.

  • Eva Furianová | 17. 2. 2006 02:03

    p.Vlastičko, včera som ho piekla, a tak som ho poctivo vymiesila, že mi skoro z plechu vyskočil. Veľmi chutný!-)).Dávam 1.

  • Petra | 16. 2. 2006 21:13

    Díky za odpověď. Příště to dám tedy na větší plech nebo na ten stejný a zbytek do koláčové formy. Jinak ještě musím napsat že jsem to dělala se sušeným droždím,ale tím to zřejmě nebude.

  • Vlasta V. | 14. 2. 2006 23:44

    Petro Š. dávám na plech do sporáku šířky 60 cm (to je ten širší sporák), někdy hodně těsto vytáhnu a zbyde mi ještě do kulaté menší koláčové formy, nebo dělám střwední kulaté koláče na plechy a to mám čtyři koláče

  • Petra Š. | 14. 2. 2006 22:11

    Nedalo mi to když jsem četla tolik chvály a koláč jsem taky zkusila. Těsto se povedlo, jen ho bylo na můj vkus mnoho, možná jsem zvolila malý plech, protože i půlka drobenky mi zbyla. Poradíte kuchařinky na jak velkém plechu jste koláč dělali? Já měla asi 30x40. Jinak byl ale koláč dobroučký, těsto jemné, borůvky jsem dala mražené a chuť ořechů v drobence - vynikající. Dávám jedničku.

  • Anonym | 30. 1. 2006 15:21

    S povidly nebo se švestkami je moc dobré

  • olča | 30. 1. 2006 07:52

    Pekla jsem v sobotu ráno, dala borůvky z mražáku a výsledek? Po obědě nezůstalo vůbec nic - výborné, vyvážená chuť ovoce a ořechů. Až nebudu mít borůvky určitě zkusím i s povidly.

  • Anonym | 30. 9. 2005 22:54

    JEDNA s hvězdičkou

  • Fleur | 19. 9. 2005 18:57

    Vyzkouším také s jablky, musí být skvělé jablky a ořechovou žmolenkou

  • Margita | 19. 9. 2005 10:26

    Koláč bol skvelý. Ja som ho robila s čerstvými posekanými jablkami, ktorých je tento rok dosť a chcela som tie napadané zúžitkovať. Bol síce trošku suchší, ale výborný. Nebol až tak moc sladký, čo mi tiež vyhovuje. Po spracovaní cesta som sa trošku naplašila, čo z toho bude, pretože to cesto bolo na môj vkus redšie. Ale po upečení, bolo dosť nadýmané a chuťove OK. Tiež som nevedela, či plech pomazať, alebo nie. Ale už som našla odpoveď v komentároch, že treba papier. Takže ďakujem. Na žmolenku som trošku pridala viac múky, pretože som dala HERU a v tom prípade je maslo trošku mastnejšie. Ešte raz hodnotím veľmi dobre.

  • Stáňa | 14. 9. 2005 19:06

    Tenhle koláč je také výborný a takový voňavý tou ořechovou drobenkou. Nemusí se dávat jen borůvky, se švestkami nebo švestkovými povidly je také výborný

  • Aja | 13. 9. 2005 19:25

    Špičkové, dala jsem borůvky z mrazáku a ořechovou drobenku, bylo to žúžo

  • A´TA | 23. 8. 2005 21:13

    Senzační

  • aja | 22. 8. 2005 18:22

    na plech dejte pečící papír

  • marti | 22. 8. 2005 12:21

    L. Marková: já dávám pod všechny koláče pečící papír. Jdou potom krásně z plechu a hlavně se plech lehce umyje :-)

  • L. Marková | 21. 8. 2005 22:39

    Páni, po přečtení receptu i příspěvků, bych tento koláč taky moc ráda vyzkoušela..:o)Ale ještě jsem nic z kynutého těsta nikdy nepekla,tak prosím o radu,zda není třeba plech před pečením vymazat a vysypat?V receptu to není uvedeno,ale nějak si nejsem jistá..Díky moc za odpověď od kohokoliv-těším se až vyzkouším a taky ochutnám :o)

  • Anonym | 11. 8. 2005 22:18

    V čase borůvek je to JEDNIČKA!!!!!

  • Jana Han | 11. 8. 2005 01:40

    Marcelko dekuji za odpoved.Jana Han

  • Fleur | 10. 8. 2005 20:32

    Borůvek jsem měla z víkendu dost, ořechy zbylé ještě od Vánoc, tak jsem vyzkoušela, i když na kynutá těsta moc nejsem. Koláč byl však snědený za půl hodiny, vynikající, posypka ořechová je moc fajn, budu dělat i na jiné koláče, zvýrazní chuť.

  • Marcela Vrabcová | 10. 8. 2005 20:21

    Kostka drozdi je 42g.

  • Jana Han | 10. 8. 2005 18:28

    v predpisu uvadite 1 kosticka drozdi. Muzete, prosim upresnit, kolik je jedna kosticka v gramech. Moc by mne to pomohlo. Uz jsem 2x psala tento dotaz, ale nikdy nebyl uverenen . Dekuji predem. Jana

  • Jana | 4. 8. 2005 11:19

    Vcera jsem kolac pekla a musim rict, ze je vynikajici.Testo, i kdyz ho nemam moc tenke, je vlacne rozplyva se na jazyku a posypka s orechy nema chybu.Super!!!!!!Dekujeme autorce za recept.

  • Alina | 15. 7. 2005 22:30

    Těsto musí být slaboučné, koláč se jen "pije", vynikající

  • Gabča | 14. 7. 2005 23:31

    tak jsem HO konečně!upekla.Od začátku až po konec výroby jsem byla silně otrávená "neúspěchem" mého počínání. Je normální,že těsto téměř nevykyne?Ale veškeré mé obavy se rozpynuly s prvním ochutnáním. Fakt bašta!!!

  • Alis | 12. 7. 2005 22:15

    Koláč dělám pravidelně a je moc dobrý

  • Jana z VM | 12. 7. 2005 07:57

    Zdá se mi ta celá kostka kvasnic moc na to množství mouky a tuku. Není to cítit za koláče?!

  • Gabča | 11. 7. 2005 19:22

    Po pěti letech jsem se přemluvila a vyrazila na borůvky do lesa.Hladala jsem nějaký recept,jak je zpracovat a narazila jsem na tento.Vzhledem k Vašim komentářům to vypadá senzačně,tak jdu do toho!!!Až bude "po něm" ozvu se!

  • Kája | 6. 7. 2005 15:21

    Je to výborný koláč, dělala jsem s čerstvými borůvkami a prostě ta ořechová drobenka dělá koláč naprosto dokonalým.Příště zkusím se švestkami. To bude určitě také super!!!

  • Janina | 23. 5. 2005 16:40

    Měla jsem zbytek směsi mražených malin, jahod a borůvek, dala jsem na koláč, no prostě pohádka!!! Ořechy v žmolence velmi zvýrazní chuť. Doporučuji

  • Kája | 27. 3. 2005 18:18

    Dělala jsem tenhle koláč s kompotovanými broskvemi, výborné!!

  • tomas hasto | 26. 3. 2005 07:43

    velmi chutne lahke proste delikateska

  • h | 26. 3. 2005 07:42

    dobry kolac

  • Alis | 24. 3. 2005 22:16

    Dělám tento koláč i s jiným ovocem - meruňkami, vypeckovanými třešněmi, rybízem, rebarborou a vždy nám chutná

  • Alis | 24. 3. 2005 22:14

    Pro Janu Condíkovou - z těsta uděláš požadovaný tvar koláče, na to namažeš ochucená povidla a na to žmolenku. Nám to tak chutná, vyzkoušej Dobrou chuť!

  • Jana Condíková | 24. 3. 2005 20:31

    Alis, dočítala som poriadne recept až do konca, takže povidla až na cesto

  • Jana Condíková | 24. 3. 2005 20:29

    Alis, povidlá dáš do cesta alebo až na cesto a až potom sypeš drobenkou ?? Prezradíš ?

  • Alis | 14. 10. 2004 20:26

    Dělám se švestkovými povidly, do kterých přidám nasekané, v rumu namočené fíky a na to ořechovou žmolenku, doporučuji vyzkoušet těm co mají rádi povidla, je to dobrá kombinace

  • Hana Janů | 11. 10. 2004 19:06

    Výborné se švestkami!!!!!!

  • Anonym | 27. 7. 2004 19:18

    Tento recept bych oznámkovala jedničkou 2 x podtrženou, s borůvkami a ořechovou žmolenkou super, žmolenka tomu dává zvláštní výraznou chuť

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:45

    Kláč dělám pravidelně, vždy se povede je jedno s jakým ovocem, moc dobré jsou vypeckované třešně

  • Hana Janů | 21. 7. 2004 18:27

    Koláč jsem dělala s rybízem, do žmolenky jsem dala asi o 5 dkg cukru víc, bylo výborné, doporučuji vyzkoušet

  • Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:40

    Dělala jsem s mraženými půlenými švestkami, výborné, moc nám chutnala ořechová žmolenka dala jsem jí hodně, aby vzala vodu ze švestek. Myslím že by to šlo s jakýmkoliv ovocem a bylo by to dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Červenec Svačina Pečení Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Droždí Máslo Mléko Polohrubá mouka Skořice Sůl Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Makový jablečník

Makový jablečník

Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka

Hrachová, čočková, fazolová se…

Palačinkové rolky (roládky)

Palačinkové rolky (roládky)

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

178
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
46
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
41
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
40
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s…

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Další doporučené recepty:

Borůvkový koláč IV.
Borůvkový koláč IV.
Borůvkový koláč s drobenkou
Borůvkový koláč s drobenkou
Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Borůvkový koláč z křehkého těsta s drobenkou
Borůvkový koláč z křehkého těsta s…
Borůvkový mls s meruňkami
Borůvkový mls s meruňkami
  • Recepty.cz
  • Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact