• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Napište svůj komentář k receptu

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 1
      kostka droždí
    • 60
      g máslo
    • 100
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • mléko dle potřebz
  • na posyp
    • 200
      g vlašské ořechy
    • 170
      g máslo
    • 170
      g polohrubá mouka
    • 120
      g cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Vykynutým kváskem zaděláme běžným způsobem volnější kynuté těsto. Po vykynutí rozprostřeme na plech, posypeme hustě borůvkami a překryjeme posypkou. Na posypku všechny přísady prsty rozdrobíme v míse a rovnoměrně nasypeme na borůvky.
2
Necháme ještě asi 30 minut kynout a potom upečeme v předehřáté troubě. Pečeme asi 30 minut při 180 °C. Místo borůvek můžeme použít švestková povidla rozředěná rumem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makový koláč s posypkou

Makový koláč s posypkou

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Salát s grilovanými nektarinkami, mozzarellou a křupavou posýpkou

Salát s grilovanými nektarinkami,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivulech | 15. 3. 2014 13:10

    Vynikající těsto i všechno dohromady :-) Ořechy jsem dala půl vlašáky a půl lískáče :-)

  • Simča | 16. 8. 2013 22:48

    Tento koláč má 1 s hvězdičkou a ještě podtrženou.Je opravdu vynikající,nemá chybu,vlastně má.Je velmi brzo snědený.Můj muž už jiný nechce.Ten oříškový posyp nemá chybu.Vřele doporučuji.

  • pippiva
    pippiva | 10. 3. 2011 12:17

    Delala jsem dopoledne,nemohla jsem neochutnat jeste pred obedem,vyborne!Testo krasne nakynulo,orechova posypka je super napad,pouzila jsem mrazenou lesni smes s boruvkama a protoze ji bylo malo,tak jsem testo nejdriv namazala boruvkovou marmeladou.Dobruuuutka. :-*

  • Marie Krobotová | 23. 10. 2008 00:16

    Včera jsem dělala koláč. Vše jsem dala přesně podle receptu, jenom jsem koláč ještě těsně po vytažení z trouby lehce postříkala rumem - jsme doma už jenom dospěláci:-)))Měla jsem obavy, protože s kynutým těstem bojuji se střídavými úspěchy, ale tento recept mohu jenom doporučit. Je senzační. Borůvky jsem použila mražené (80 dkg) a plech 31x44 cm jsem vyložila papírem na pečení. Pekla jsem zvolna na necelých 200 stupňů 40 minut. Výborný!!! Dávám 1***

  • Eva M. | 21. 1. 2008 13:06

    Včera jsem tento koláč upekla= vynikájící dávám 1

  • Anonym | 5. 7. 2007 18:53

    m

  • Aja | 12. 10. 2006 21:57

    Se švestkami fakt výborné

  • Fleur | 7. 10. 2006 12:29

    Letos mám hodně švestek, tak podle tohoto receptu dělám švestkový koláč a je skvělý. Dělám nejraději žmolenku ořechovou (vlašské), ale teď jsem podle diskuse vyzkoušela i žmolenku z buráků a taky je výborný, někdy místo otřechů dělám kokosovou žmolenku. Prostě tento koláč se výborně dělá a je možný naplnit všemi způsoby, ovoce různých druhů je nejlepší, i když jsem ho dělala již i s povidlama a mákem

  • Alisia Z. | 30. 7. 2006 16:55

    Výborný koláč

  • juppigi juppigi | 20. 6. 2006 11:32

    MOC DOBRÝ KOLÁČ, MÍSTO VLAŠSKÝCH OŘECHŮ JSEM DO POSYPKY DALA NAMIXOVANÉ NESOLENÉ BURÁKY. BYLO TO SKVĚLÉ !!!

  • Marsí | 25. 4. 2006 14:05

    Tak....zkusím to s těma povidlama a protože už došly ořechy, sypnu to kokosovou posypkou jakou dávám na švestkový koláč.

  • Vlaďka Kohútová | 21. 4. 2006 09:20

    koláč byl úžasný, moc nám chutnala ta drobenka, ale vím, že příště musím přidat více borůvek. Dala jsem 1 balík mražených a chtělo by to více.

  • Vlasta Linhartová | 18. 4. 2006 13:52

    Vynikající!!! A protože mi zbylo trochu těsta místo borůvek jsem použila mražený černý rybíz. Trochu kyselejší, ale taky dobré. Vlasta

  • Heda | 24. 3. 2006 14:23

    Tak jsem neoddolala a recept vyzkoušela. Má jen jednu chybu velmi rychle ho rodina sní. ¨Pekla jsem ho z mražených borůvek a mohu jen doporučit.

  • Irena | 13. 3. 2006 13:06

    Zkuste také místo drobenky nebo ořechové posypky dát strouhaný perník posypaný ještě trochu cukrem. Dělala to tak moje babička a musím říct, že už mi ani jinak borůvkový koláč nechutná.

  • Ivana K. | 7. 3. 2006 11:35

    Koláč jsem dělala s kombinací červeného a černého rybízu, ořechová posypka je super nápad. Je moc dobrý a vyjde na celý plech.

  • Anonym | 5. 3. 2006 15:35

    Žmolenka ořechová je vynikající!!!!!!!

  • Hildegarda J. | 26. 2. 2006 23:30

    Koláč mi vyšel na celý velký plech, udělala jsem ho s mraženým černým rybízem a ořechovou posypkou, byl výborný

  • Jarmila Butulová | 26. 2. 2006 18:17

    Koláč jsem zkusila,povedl se,je zajímavý ořechovou posypkou.Chutnal nám.

  • XY | 25. 2. 2006 11:55

    Marcelo, nevím co můžete čekat extra od ovocného kynutého koláče. Tenhle koláč je dobrý tou kombinací ořechové drobenky s ovocem, jinak je to normální kynutý ovocný koláč, nám ale chutná, ale samozřejmě od něj nečekám že bude nějaký luxusní, když to není žádný dort

  • Marcela Šepsová | 25. 2. 2006 07:33

    Tak jsem ho zkusila a musím napsat, že jsem byla hodně zklamaná. Čekala jsem něco extra.Těsto krásně vykynulo a na půlku jsem dala borůvky a na druhou půlky jablka.Musím říct,že to ty jablka zachranily celý koláč.Do oblíbených ho určitě nedám.

  • XY | 24. 2. 2006 22:23

    Dávám jen 3 dkg droždí a stačí to, je výborný, dnes jsem ho dělala s mraženými meruňkami, byl trochu kyselejší, protože meruňky při tepelné úpravě kysnou, ale i tak nám chutnal

  • Alina | 23. 2. 2006 16:19

    Koláč dělám ráda, droždí z nej necítím. Vyběhne však dost. Když dáte méně, tak se nic nestane

  • Monika S. | 23. 2. 2006 10:11

    Na uvedené množstvo prísad sa mi zdá toho droždia trochu veľa. Je to uvedené správne a ak áno, nie je koláč cítiť po droždí?

  • Tereza Jarčušková | 23. 2. 2006 06:56

    Lenka, chyba mohla byť aj v nekvalitnej múke. Aj mne sa už raz dávno stalo, že som robila knedle ( u nás sa robie kysnuté ako príloha ) a neboli to knedle, ale pagáče. Tiež som si myslela, že som to pobabrala ja, ale s tým istým problémom sa priznala aj suseda. A v obchode potvrdili, že sa na vtedy kúpenú múku sťažovalo viac ľudí. Skúste to urobiť ešte raz.

  • E. | 22. 2. 2006 23:48

    Lenko, každému se někdy něco nepovede, nic si z toho nedělejte. To se stane naprosto každému

  • Lenka Zavřelová | 22. 2. 2006 23:08

    Prostě záhada. Dělala jsem vše jako obvykle u kynutého těsta. Vše pokojovou teplotu, mléko vlažné....Tak já ho snad budu muset udělat ještě jednou, když jsem jediná, komu se nedařilo. Každopádně jsem asi něco vymňoukla já.

  • Emila | 22. 2. 2006 22:36

    Lenko, je to divné, že Vám nevykynulo, toto těsto vždy kyne až moc - je ho hodně a někdy si myslím, že mi uteče z mísy. Nezadělávala jste nějakými studenými nebo zase horkými surovinami (mléko, vejce z lednice atd?)

  • Lenka Zavřelová | 22. 2. 2006 22:10

    Dala jsem vše správně. Já dělám těsto na velké koláče stejně-pouze místo másla dávám 150 ml oleje a hlad. mouky 600g. Ale ty jsou...! Tak nevím,proč se mi nedařilo. Kvásek mi vzešel, ale je fakt, že těsto mi po hodině skoro vůbec nenakynulo. No, není každý den posvícení. Ale i tak chutnaly a nic nezbylo.

  • Petra Š. | 20. 2. 2006 21:34

    Lenko, to je divné, to těsto řídké nebylo. Bylo to klasické kynuté těsto. Dala jste všechny ingredience správně?

  • Lenka | 19. 2. 2006 14:11

    Koláč je dobrý,ale těsta jsem se lekla,protože jsem nevěděla jak ho mám "naplácat" na plech-strašně řídké.Dělám často kynuté koláče,tak jsem dle nich přidala asi 20 dkg mouky a vyválela.Dala jsem na 2 plechy (taky mám 30x40).Na moji el.troubu je 30 min. hodně,vytáhla jsem po 20 min. jako u svých koláčů a bylo to na poslední chvíli. Možná proto, že těsto bylo tenčí na 2 plechy. Dala jsem povidla a kousky mraž. jahod. Chutnal, ale ze zbabělosti příště použiju svůj starý recept na těsto.

  • Eva Furianová | 17. 2. 2006 02:03

    p.Vlastičko, včera som ho piekla, a tak som ho poctivo vymiesila, že mi skoro z plechu vyskočil. Veľmi chutný!-)).Dávam 1.

  • Petra | 16. 2. 2006 21:13

    Díky za odpověď. Příště to dám tedy na větší plech nebo na ten stejný a zbytek do koláčové formy. Jinak ještě musím napsat že jsem to dělala se sušeným droždím,ale tím to zřejmě nebude.

  • Vlasta V. | 14. 2. 2006 23:44

    Petro Š. dávám na plech do sporáku šířky 60 cm (to je ten širší sporák), někdy hodně těsto vytáhnu a zbyde mi ještě do kulaté menší koláčové formy, nebo dělám střwední kulaté koláče na plechy a to mám čtyři koláče

  • Petra Š. | 14. 2. 2006 22:11

    Nedalo mi to když jsem četla tolik chvály a koláč jsem taky zkusila. Těsto se povedlo, jen ho bylo na můj vkus mnoho, možná jsem zvolila malý plech, protože i půlka drobenky mi zbyla. Poradíte kuchařinky na jak velkém plechu jste koláč dělali? Já měla asi 30x40. Jinak byl ale koláč dobroučký, těsto jemné, borůvky jsem dala mražené a chuť ořechů v drobence - vynikající. Dávám jedničku.

  • Anonym | 30. 1. 2006 15:21

    S povidly nebo se švestkami je moc dobré

  • olča | 30. 1. 2006 07:52

    Pekla jsem v sobotu ráno, dala borůvky z mražáku a výsledek? Po obědě nezůstalo vůbec nic - výborné, vyvážená chuť ovoce a ořechů. Až nebudu mít borůvky určitě zkusím i s povidly.

  • Anonym | 30. 9. 2005 22:54

    JEDNA s hvězdičkou

  • Fleur | 19. 9. 2005 18:57

    Vyzkouším také s jablky, musí být skvělé jablky a ořechovou žmolenkou

  • Margita | 19. 9. 2005 10:26

    Koláč bol skvelý. Ja som ho robila s čerstvými posekanými jablkami, ktorých je tento rok dosť a chcela som tie napadané zúžitkovať. Bol síce trošku suchší, ale výborný. Nebol až tak moc sladký, čo mi tiež vyhovuje. Po spracovaní cesta som sa trošku naplašila, čo z toho bude, pretože to cesto bolo na môj vkus redšie. Ale po upečení, bolo dosť nadýmané a chuťove OK. Tiež som nevedela, či plech pomazať, alebo nie. Ale už som našla odpoveď v komentároch, že treba papier. Takže ďakujem. Na žmolenku som trošku pridala viac múky, pretože som dala HERU a v tom prípade je maslo trošku mastnejšie. Ešte raz hodnotím veľmi dobre.

  • Stáňa | 14. 9. 2005 19:06

    Tenhle koláč je také výborný a takový voňavý tou ořechovou drobenkou. Nemusí se dávat jen borůvky, se švestkami nebo švestkovými povidly je také výborný

  • Aja | 13. 9. 2005 19:25

    Špičkové, dala jsem borůvky z mrazáku a ořechovou drobenku, bylo to žúžo

  • A´TA | 23. 8. 2005 21:13

    Senzační

  • aja | 22. 8. 2005 18:22

    na plech dejte pečící papír

  • marti | 22. 8. 2005 12:21

    L. Marková: já dávám pod všechny koláče pečící papír. Jdou potom krásně z plechu a hlavně se plech lehce umyje :-)

  • L. Marková | 21. 8. 2005 22:39

    Páni, po přečtení receptu i příspěvků, bych tento koláč taky moc ráda vyzkoušela..:o)Ale ještě jsem nic z kynutého těsta nikdy nepekla,tak prosím o radu,zda není třeba plech před pečením vymazat a vysypat?V receptu to není uvedeno,ale nějak si nejsem jistá..Díky moc za odpověď od kohokoliv-těším se až vyzkouším a taky ochutnám :o)

  • Anonym | 11. 8. 2005 22:18

    V čase borůvek je to JEDNIČKA!!!!!

  • Jana Han | 11. 8. 2005 01:40

    Marcelko dekuji za odpoved.Jana Han

  • Fleur | 10. 8. 2005 20:32

    Borůvek jsem měla z víkendu dost, ořechy zbylé ještě od Vánoc, tak jsem vyzkoušela, i když na kynutá těsta moc nejsem. Koláč byl však snědený za půl hodiny, vynikající, posypka ořechová je moc fajn, budu dělat i na jiné koláče, zvýrazní chuť.

  • Marcela Vrabcová | 10. 8. 2005 20:21

    Kostka drozdi je 42g.

  • Jana Han | 10. 8. 2005 18:28

    v predpisu uvadite 1 kosticka drozdi. Muzete, prosim upresnit, kolik je jedna kosticka v gramech. Moc by mne to pomohlo. Uz jsem 2x psala tento dotaz, ale nikdy nebyl uverenen . Dekuji predem. Jana

  • Jana | 4. 8. 2005 11:19

    Vcera jsem kolac pekla a musim rict, ze je vynikajici.Testo, i kdyz ho nemam moc tenke, je vlacne rozplyva se na jazyku a posypka s orechy nema chybu.Super!!!!!!Dekujeme autorce za recept.

  • Alina | 15. 7. 2005 22:30

    Těsto musí být slaboučné, koláč se jen "pije", vynikající

  • Gabča | 14. 7. 2005 23:31

    tak jsem HO konečně!upekla.Od začátku až po konec výroby jsem byla silně otrávená "neúspěchem" mého počínání. Je normální,že těsto téměř nevykyne?Ale veškeré mé obavy se rozpynuly s prvním ochutnáním. Fakt bašta!!!

  • Alis | 12. 7. 2005 22:15

    Koláč dělám pravidelně a je moc dobrý

  • Jana z VM | 12. 7. 2005 07:57

    Zdá se mi ta celá kostka kvasnic moc na to množství mouky a tuku. Není to cítit za koláče?!

  • Gabča | 11. 7. 2005 19:22

    Po pěti letech jsem se přemluvila a vyrazila na borůvky do lesa.Hladala jsem nějaký recept,jak je zpracovat a narazila jsem na tento.Vzhledem k Vašim komentářům to vypadá senzačně,tak jdu do toho!!!Až bude "po něm" ozvu se!

  • Kája | 6. 7. 2005 15:21

    Je to výborný koláč, dělala jsem s čerstvými borůvkami a prostě ta ořechová drobenka dělá koláč naprosto dokonalým.Příště zkusím se švestkami. To bude určitě také super!!!

  • Janina | 23. 5. 2005 16:40

    Měla jsem zbytek směsi mražených malin, jahod a borůvek, dala jsem na koláč, no prostě pohádka!!! Ořechy v žmolence velmi zvýrazní chuť. Doporučuji

  • Kája | 27. 3. 2005 18:18

    Dělala jsem tenhle koláč s kompotovanými broskvemi, výborné!!

  • tomas hasto | 26. 3. 2005 07:43

    velmi chutne lahke proste delikateska

  • h | 26. 3. 2005 07:42

    dobry kolac

  • Alis | 24. 3. 2005 22:16

    Dělám tento koláč i s jiným ovocem - meruňkami, vypeckovanými třešněmi, rybízem, rebarborou a vždy nám chutná

  • Alis | 24. 3. 2005 22:14

    Pro Janu Condíkovou - z těsta uděláš požadovaný tvar koláče, na to namažeš ochucená povidla a na to žmolenku. Nám to tak chutná, vyzkoušej Dobrou chuť!

  • Jana Condíková | 24. 3. 2005 20:31

    Alis, dočítala som poriadne recept až do konca, takže povidla až na cesto

  • Jana Condíková | 24. 3. 2005 20:29

    Alis, povidlá dáš do cesta alebo až na cesto a až potom sypeš drobenkou ?? Prezradíš ?

  • Alis | 14. 10. 2004 20:26

    Dělám se švestkovými povidly, do kterých přidám nasekané, v rumu namočené fíky a na to ořechovou žmolenku, doporučuji vyzkoušet těm co mají rádi povidla, je to dobrá kombinace

  • Hana Janů | 11. 10. 2004 19:06

    Výborné se švestkami!!!!!!

  • Anonym | 27. 7. 2004 19:18

    Tento recept bych oznámkovala jedničkou 2 x podtrženou, s borůvkami a ořechovou žmolenkou super, žmolenka tomu dává zvláštní výraznou chuť

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 18:45

    Kláč dělám pravidelně, vždy se povede je jedno s jakým ovocem, moc dobré jsou vypeckované třešně

  • Hana Janů | 21. 7. 2004 18:27

    Koláč jsem dělala s rybízem, do žmolenky jsem dala asi o 5 dkg cukru víc, bylo výborné, doporučuji vyzkoušet

  • Stanislava Novotná | 23. 6. 2004 20:40

    Dělala jsem s mraženými půlenými švestkami, výborné, moc nám chutnala ořechová žmolenka dala jsem jí hodně, aby vzala vodu ze švestek. Myslím že by to šlo s jakýmkoliv ovocem a bylo by to dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Červenec Svačina Pečení Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Droždí Máslo Mléko Polohrubá mouka Skořice Sůl Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Pletýnky, uzly

Pletýnky, uzly

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

66
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
33
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
31
Čevapčiči
Čevapčiči
26
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
25
Třešňový koláč s tvarohem
Třešňový koláč s tvarohem

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Andrea Bezděková: Dojemný vzkaz pro tátu k nedožitým 60!

Andrea Bezděková: Dojemný vzkaz pro tátu k nedožitým 60!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Borůvkový koláč IV.
Borůvkový koláč IV.
Borůvkový koláč s drobenkou
Borůvkový koláč s drobenkou
Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Borůvkový koláč z křehkého těsta s drobenkou
Borůvkový koláč z křehkého těsta s…
Borůvkový mls s meruňkami
Borůvkový mls s meruňkami
  • Recepty.cz
  • Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact