Nejprve smícháme zakysanou smetanu s vanilkovými cukry a ztužovači šlehačky. Vymíchanou hmotu rozdělíme na dva díly a jeden díl namažeme na první korpus a přikryjeme druhým.
2
Do druhé poloviny hmoty zamícháme dobře okapané borůvky (šťávu zachytíme) a natřeme druhý díl korpusu přiklopíme posledním dílem. Pak zahřejeme šťávu z borůvek s dortovou polevou a nalijeme na poslední díl korpusu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|25. 4. 2006 07:01
Svojho času som videla v telke robiť nejakého zahraničného kuchára ( už ani nepamätám odkiaľ bol ) presne takúto tortu, ale nepoužil piškótový korpus, ale biely chlieb narezaný na tenké krajce, bez kôrky, a pritláčal ich pomedzi tú smotanu a zvyšné ingrediencie. Ale nikdy som to nerobila, neviem ako to chutilo. Ale toto je dobré.