lžíce
grilovací koření
Česnekové a kuřecí asi po 2 lžící
pepř mletý
sůl
tymián
(Není nutné)
borůvky
asi 300 g
Postup přípravy receptu
1
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky masox nepoužívám, ale tady možná mohl být), asi po 10 min. vsypat borůvky, už nepodlévat a dodusit - občas podlít tou šťávičkou a obrátit 2 krát stehýnka. Ale POZOR: děsně to prská. No a pak dle chuti doladit (1 kamarád si na to dal jemný kečup!!)
2
Přílohu jsem nedělala. Snědlo se to, jak kdo chtěl, někdo s bagetou, chlebem atd.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|1. 8. 2008 19:17
Jani,já to dělala ve větším kastrolu na plotně a pod pokličkou.Ten gril nezní špatně.Určitě se tím nic nezkazí.Taky to vyzkouším :-)))Laďka
Jana Remková
|1. 8. 2008 18:10
Laďko,klobouk dolů,to vypadá opravdu super.Když se mohou používat brusinky,proč ne borůvky?Jen dotaz,tohle se asi nedělá v troubě,že?Píšeš,že to prská.No,stálo by za uvážení to dát do trouby a přikrýt,snad by se to vyprskalo a pak dopéct malinko na grilu.Na tuhle lahůdku jsem moc zvědavá!!