No fuj! A tenhle blevajz se opravdu nedá nazvat borščem.
čtu název tohoto receptu a nestačím se divit.....
Nesouhlasím s Danovými výrazy, ale toto zde by se mohlo jmenovat nanejvýš SPECIÁL PRO CELOU RODINU a nedělat Boršči negativní reklamu.
Pri tomto recepte je výhodou, že je navarené raz-dva. A mne to celkom chutilo, hoci neviem, či by som práve takúto polievku nazvala borščom. Najviac mi aj tak chutí boršč, ktorý varí naša rodina už cez 3 storočia. Recept získala moja prastará mama od svojich piateľov "z Ruskej"(zeme). Je identický s borščom uvedeným v receptári pod názvom "Červený boršč oblast Žitomir" - až na tú fazuľu. Tá v našom recepte nie je.
dobré
Samá mražená zelenina - i ta, která do boršče vůbec nepatří. To se nedivím, že se musí přidávat polévka z prášku a různé dochucovadla, aby vůbec se docílilo nějaké chuti. V tomto případě bohužel nevalné. Zkuste recept "Boršč od Tefalu". Ten nám chutnal.
Dane Kolohnáte, recept na boršč pocházející z Ruska je zde v databázi již několik let a dnes byl přidán další. Oba vyzkoušené. Zkuste ve vyhledávání zadat "Ukrajinský boršč".
Vyzívám skutečně fundovaného odborníka nejlépe z Ruska nebo Ukrajiny aby nam sem pověsil skutečný a vyzkoušený recept a ne tyhle patoky
samozřejmě že nejlepší je dát kořenovou zeleninu, ale i tak je to vyborné. Zkusil jsem a mohu jen chvalit. Honza
Nemůžu si pomoci, ale takové množství mražených potravin na úkor čerstvých... a navíc polévka ze sáčku! Vždy, když to jde, jsou čerstvé potraviny nejlepším řešením. Navíc v případě boršče se nejedná o nákladné věci, například kořenová zelenina opravdu není drahá záležitost.