• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Boršč speciál pro celou rodinu
Napište svůj komentář k receptu

Boršč speciál pro celou rodinu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč speciál pro celou rodinu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks klobása nebo párek
    • 1
      ks cibule
    • 0,25
      balení mražená kukuřice
    • 0,25
      balení mražený hrášek
    • 1
      ks mrkev
    • 0,25
      sklenice sterilovaná řepa
    • 4
      ks brambory
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1,50
      lžička cukr
    • sůl
    • pepř mletý
    • maggi
    • worcestrová omáčka
    • 1
      balení gulášová polévka v sáčku rodinné balení
    • 1
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu, uzeninu a brambory nakrájíme na kostky. Do 2 litrového hrnce dáme osmahnout párek s cibulí.
2
Do půllitru s vodou vsypeme polévku a rozmícháme, obsah vlijeme do hrnce a mícháme, postupně přiléváme vodu (1,5 l).
3
Když se začne polévka vařit přidáme postupně kukuřici, hrášek, brambory, mrkev a řepu. Necháme povařit 10 minut a přidáme zakysanou smetanu.
4
Nakonec ochucujeme podle chuti solí, maggi, worchestrem a cukrem. Polévka by měla být sladkokyselá. Kdo rád ostré, přidá feferonku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Makina | 11. 2. 2011 15:38

    No fuj! A tenhle blevajz se opravdu nedá nazvat borščem.

  • Marie Novakova | 9. 9. 2009 01:23

    čtu název tohoto receptu a nestačím se divit.....

  • Oldřich Gargulák | 9. 8. 2008 13:29

    Nesouhlasím s Danovými výrazy, ale toto zde by se mohlo jmenovat nanejvýš SPECIÁL PRO CELOU RODINU a nedělat Boršči negativní reklamu.

  • Yvonne St. | 5. 9. 2007 13:58

    Pri tomto recepte je výhodou, že je navarené raz-dva. A mne to celkom chutilo, hoci neviem, či by som práve takúto polievku nazvala borščom. Najviac mi aj tak chutí boršč, ktorý varí naša rodina už cez 3 storočia. Recept získala moja prastará mama od svojich piateľov "z Ruskej"(zeme). Je identický s borščom uvedeným v receptári pod názvom "Červený boršč oblast Žitomir" - až na tú fazuľu. Tá v našom recepte nie je.

  • s fjs | 13. 5. 2006 17:02

    dobré

  • Jana Koutová | 2. 10. 2005 08:43

    Samá mražená zelenina - i ta, která do boršče vůbec nepatří. To se nedivím, že se musí přidávat polévka z prášku a různé dochucovadla, aby vůbec se docílilo nějaké chuti. V tomto případě bohužel nevalné. Zkuste recept "Boršč od Tefalu". Ten nám chutnal.

  • Kuchařka on-line | 9. 2. 2005 20:13

    Dane Kolohnáte, recept na boršč pocházející z Ruska je zde v databázi již několik let a dnes byl přidán další. Oba vyzkoušené. Zkuste ve vyhledávání zadat "Ukrajinský boršč".

  • Dan Kolohnát | 8. 2. 2005 17:16

    Vyzívám skutečně fundovaného odborníka nejlépe z Ruska nebo Ukrajiny aby nam sem pověsil skutečný a vyzkoušený recept a ne tyhle patoky

  • Honzas Jelinek | 24. 12. 2004 16:19

    samozřejmě že nejlepší je dát kořenovou zeleninu, ale i tak je to vyborné. Zkusil jsem a mohu jen chvalit. Honza

  • Josefina | 15. 12. 2004 23:44

    Nemůžu si pomoci, ale takové množství mražených potravin na úkor čerstvých... a navíc polévka ze sáčku! Vždy, když to jde, jsou čerstvé potraviny nejlepším řešením. Navíc v případě boršče se nejedná o nákladné věci, například kořenová zelenina opravdu není drahá záležitost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cukr Gulášová polévka v sáčku Klobása Maggi Mražená kukuřice Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná řepa Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Chléb

Chléb

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Bezlepkový tvarohový mazanec

Bezlepkový tvarohový mazanec

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

52
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
52
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Lasagne se slaninou a…
46
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin
32
Ricottový koláč s malinami a ostružinami
Ricottový koláč s…
30
Čočková polévka s uzenou krkovičkou
Čočková polévka s uzenou…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Boršč speciál pro celou rodinu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact