• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Boršč speciál pro celou rodinu
Napište svůj komentář k receptu

Boršč speciál pro celou rodinu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč speciál pro celou rodinu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks klobása nebo párek
    • 1
      ks cibule
    • 0,25
      balení mražená kukuřice
    • 0,25
      balení mražený hrášek
    • 1
      ks mrkev
    • 0,25
      sklenice sterilovaná řepa
    • 4
      ks brambory
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1,50
      lžička cukr
    • sůl
    • pepř mletý
    • maggi
    • worcestrová omáčka
    • 1
      balení gulášová polévka v sáčku rodinné balení
    • 1
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu, uzeninu a brambory nakrájíme na kostky. Do 2 litrového hrnce dáme osmahnout párek s cibulí.
2
Do půllitru s vodou vsypeme polévku a rozmícháme, obsah vlijeme do hrnce a mícháme, postupně přiléváme vodu (1,5 l).
3
Když se začne polévka vařit přidáme postupně kukuřici, hrášek, brambory, mrkev a řepu. Necháme povařit 10 minut a přidáme zakysanou smetanu.
4
Nakonec ochucujeme podle chuti solí, maggi, worchestrem a cukrem. Polévka by měla být sladkokyselá. Kdo rád ostré, přidá feferonku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Makina | 11. 2. 2011 15:38

    No fuj! A tenhle blevajz se opravdu nedá nazvat borščem.

  • Marie Novakova | 9. 9. 2009 01:23

    čtu název tohoto receptu a nestačím se divit.....

  • Oldřich Gargulák | 9. 8. 2008 13:29

    Nesouhlasím s Danovými výrazy, ale toto zde by se mohlo jmenovat nanejvýš SPECIÁL PRO CELOU RODINU a nedělat Boršči negativní reklamu.

  • Yvonne St. | 5. 9. 2007 13:58

    Pri tomto recepte je výhodou, že je navarené raz-dva. A mne to celkom chutilo, hoci neviem, či by som práve takúto polievku nazvala borščom. Najviac mi aj tak chutí boršč, ktorý varí naša rodina už cez 3 storočia. Recept získala moja prastará mama od svojich piateľov "z Ruskej"(zeme). Je identický s borščom uvedeným v receptári pod názvom "Červený boršč oblast Žitomir" - až na tú fazuľu. Tá v našom recepte nie je.

  • s fjs | 13. 5. 2006 17:02

    dobré

  • Jana Koutová | 2. 10. 2005 08:43

    Samá mražená zelenina - i ta, která do boršče vůbec nepatří. To se nedivím, že se musí přidávat polévka z prášku a různé dochucovadla, aby vůbec se docílilo nějaké chuti. V tomto případě bohužel nevalné. Zkuste recept "Boršč od Tefalu". Ten nám chutnal.

  • Kuchařka on-line | 9. 2. 2005 20:13

    Dane Kolohnáte, recept na boršč pocházející z Ruska je zde v databázi již několik let a dnes byl přidán další. Oba vyzkoušené. Zkuste ve vyhledávání zadat "Ukrajinský boršč".

  • Dan Kolohnát | 8. 2. 2005 17:16

    Vyzívám skutečně fundovaného odborníka nejlépe z Ruska nebo Ukrajiny aby nam sem pověsil skutečný a vyzkoušený recept a ne tyhle patoky

  • Honzas Jelinek | 24. 12. 2004 16:19

    samozřejmě že nejlepší je dát kořenovou zeleninu, ale i tak je to vyborné. Zkusil jsem a mohu jen chvalit. Honza

  • Josefina | 15. 12. 2004 23:44

    Nemůžu si pomoci, ale takové množství mražených potravin na úkor čerstvých... a navíc polévka ze sáčku! Vždy, když to jde, jsou čerstvé potraviny nejlepším řešením. Navíc v případě boršče se nejedná o nákladné věci, například kořenová zelenina opravdu není drahá záležitost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cukr Gulášová polévka v sáčku Klobása Maggi Mražená kukuřice Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná řepa Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažená hlíva

Smažená hlíva

Pudinková buchta rychlá a slabá

Pudinková buchta rychlá a slabá

Kaštany

Kaštany

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

79
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
59
Houbový guláš
Houbový guláš
41
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
35
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Boršč speciál pro celou rodinu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact