• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Boršč se sýrem

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč se sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g bílé zelí
    • 100
      g zelené fazolky - sterilované
    • 2
      ks paprika
    • 2
      ks rajčata
    • 200
      g cuketa
    • 1,50
      l hovězí vývar
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce sýr
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst petrželka

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Boršč

Boršč

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marsí | 26. 11. 2007 09:14

    Jani, poblívka to bude určitě dobroučká, s tím sýrem to vyzkouším....a nic si z toho nedělejte, ony některé ženské také kupují různé imitace a nevadí jim to, tak nechápu proč zrovna tady ano...:-))) tak hlavičku vzhůru..:-)) moje recepty by se taky nemusely zamlouvat, páč dělám boršče dva..jeden pa rusky a jeden po polsku...-)) ten ruský je se zeleninou a masem a červenou řepou a ten polský jen z červené řepy..:-))

  • Jana Kutačová | 25. 11. 2007 14:09

    Oli,Jani,díky za podporu.Já si z toho nic nedělám,jen si nadávám jaké jsem jelito,když vím,jak tady někteří kritizují názvy pokrmů..a bohužel nejen to..o))

  • Olga | 24. 11. 2007 19:20

    Janka,veru to má ďaleko od boršču,ale ako zeleninová polievka bude určite dobrá,nič si z toho nerob.

  • Jana T. | 24. 11. 2007 15:11

    Jani nemusíte se omlouvat, většina z nás to pochopí, můžeme jídla pojmenovat jak chceme a uvařit si také můžeme co chceme - nikdo nás přece nenutí. Tady nejsme ve škole a myslím, že jde spíš o to uvařit si něco dobrého.

  • Jana Kutačová | 24. 11. 2007 11:10

    No,zase to slovíčkaření...Asi jsem to měla nazvat zeleninová polévka se sýrem,aby nevznikaly komentáře tohoto typu.Bože,někdo je prostě nenapravitelný.Pokud tady vložím recept,budu si hodně hlídat název.Myslím,že tady se jedná o polévku a ne o to jak se jmenuje.Všem dotčeným se omlouvám.o)))

  • Anonym | 24. 11. 2007 01:03

    To nemá s borščem nic společného!

  • i | 23. 11. 2007 20:00

    tomu říkáš Boršč????jo??hrůza

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cuketa Hladká mouka Hovězí vývar Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Sýr Zelené fazolky - sterilované
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Piškotové řezy s angreštem

Piškotové řezy s angreštem

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Jednoduchý jogurtový beránek

Jednoduchý jogurtový beránek

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

34
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Máslové řízky
Máslové řízky
21
Banánová buchta II.
Banánová buchta II.
14
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact