• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Boršč se sýrem

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč se sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g bílé zelí
    • 100
      g zelené fazolky - sterilované
    • 2
      ks paprika
    • 2
      ks rajčata
    • 200
      g cuketa
    • 1,50
      l hovězí vývar
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce sýr
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst petrželka

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Boršč

Boršč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marsí | 26. 11. 2007 09:14

    Jani, poblívka to bude určitě dobroučká, s tím sýrem to vyzkouším....a nic si z toho nedělejte, ony některé ženské také kupují různé imitace a nevadí jim to, tak nechápu proč zrovna tady ano...:-))) tak hlavičku vzhůru..:-)) moje recepty by se taky nemusely zamlouvat, páč dělám boršče dva..jeden pa rusky a jeden po polsku...-)) ten ruský je se zeleninou a masem a červenou řepou a ten polský jen z červené řepy..:-))

  • Jana Kutačová | 25. 11. 2007 14:09

    Oli,Jani,díky za podporu.Já si z toho nic nedělám,jen si nadávám jaké jsem jelito,když vím,jak tady někteří kritizují názvy pokrmů..a bohužel nejen to..o))

  • Olga | 24. 11. 2007 19:20

    Janka,veru to má ďaleko od boršču,ale ako zeleninová polievka bude určite dobrá,nič si z toho nerob.

  • Jana T. | 24. 11. 2007 15:11

    Jani nemusíte se omlouvat, většina z nás to pochopí, můžeme jídla pojmenovat jak chceme a uvařit si také můžeme co chceme - nikdo nás přece nenutí. Tady nejsme ve škole a myslím, že jde spíš o to uvařit si něco dobrého.

  • Jana Kutačová | 24. 11. 2007 11:10

    No,zase to slovíčkaření...Asi jsem to měla nazvat zeleninová polévka se sýrem,aby nevznikaly komentáře tohoto typu.Bože,někdo je prostě nenapravitelný.Pokud tady vložím recept,budu si hodně hlídat název.Myslím,že tady se jedná o polévku a ne o to jak se jmenuje.Všem dotčeným se omlouvám.o)))

  • Anonym | 24. 11. 2007 01:03

    To nemá s borščem nic společného!

  • i | 23. 11. 2007 20:00

    tomu říkáš Boršč????jo??hrůza

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cuketa Hladká mouka Hovězí vývar Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Sýr Zelené fazolky - sterilované
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové tyčinky

Sýrové tyčinky

Smažený králík

Smažený králík

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Šunka v listovém těstě

Šunka v listovém těstě

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Lehká tvarohová pomazánka

Lehká tvarohová pomazánka

Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Cappuccino roláda

Cappuccino roláda

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Lotus cheesecake
Lotus cheesecake
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Opékané pikantní bramborové plátky
Opékané pikantní…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact