• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Boršč se sýrem

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč se sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g bílé zelí
    • 100
      g zelené fazolky - sterilované
    • 2
      ks paprika
    • 2
      ks rajčata
    • 200
      g cuketa
    • 1,50
      l hovězí vývar
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce sýr
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst petrželka

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Boršč

Boršč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marsí | 26. 11. 2007 09:14

    Jani, poblívka to bude určitě dobroučká, s tím sýrem to vyzkouším....a nic si z toho nedělejte, ony některé ženské také kupují různé imitace a nevadí jim to, tak nechápu proč zrovna tady ano...:-))) tak hlavičku vzhůru..:-)) moje recepty by se taky nemusely zamlouvat, páč dělám boršče dva..jeden pa rusky a jeden po polsku...-)) ten ruský je se zeleninou a masem a červenou řepou a ten polský jen z červené řepy..:-))

  • Jana Kutačová | 25. 11. 2007 14:09

    Oli,Jani,díky za podporu.Já si z toho nic nedělám,jen si nadávám jaké jsem jelito,když vím,jak tady někteří kritizují názvy pokrmů..a bohužel nejen to..o))

  • Olga | 24. 11. 2007 19:20

    Janka,veru to má ďaleko od boršču,ale ako zeleninová polievka bude určite dobrá,nič si z toho nerob.

  • Jana T. | 24. 11. 2007 15:11

    Jani nemusíte se omlouvat, většina z nás to pochopí, můžeme jídla pojmenovat jak chceme a uvařit si také můžeme co chceme - nikdo nás přece nenutí. Tady nejsme ve škole a myslím, že jde spíš o to uvařit si něco dobrého.

  • Jana Kutačová | 24. 11. 2007 11:10

    No,zase to slovíčkaření...Asi jsem to měla nazvat zeleninová polévka se sýrem,aby nevznikaly komentáře tohoto typu.Bože,někdo je prostě nenapravitelný.Pokud tady vložím recept,budu si hodně hlídat název.Myslím,že tady se jedná o polévku a ne o to jak se jmenuje.Všem dotčeným se omlouvám.o)))

  • Anonym | 24. 11. 2007 01:03

    To nemá s borščem nic společného!

  • i | 23. 11. 2007 20:00

    tomu říkáš Boršč????jo??hrůza

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cuketa Hladká mouka Hovězí vývar Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Sýr Zelené fazolky - sterilované
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Brokolicová krémová polévka

Brokolicová krémová polévka

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

109
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
75
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
66
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…
62
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…
49
Penne se špenátem
Penne se špenátem

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact