Naprosto vynikající. Škoda, že jsem si to s tou hlívou přečetla, až když bylo uvařeno.
A sádlo za olej :-)
Boršč bez masa, kde použiji hovězí vývar? To je jako košér jídlo, kde na sádle zpěníme cibulku. Doporučuji použít vývar zeleninový :-)
Dnes jsem zkoušela polévku uvařit a byla opravdu vynikající :) ani mi tam nechybělo maso :-!
Právě jsme dovařili. Je fakt supr.Bez masa, bez klobás.... Ňam..
je fantastický, ja ho už s mäsom nevarím roky, namiesto mäsa dávam hlivu podusenú na cibuli, je to super polievka
Přes počáteční nedůvěru strávníků všem nakonec velmi chutnalo, i bez masa.
Souhlasím s Adélou. Polévka má tolik výrazných ingrediencí, že se obejde bez klobásy i pravého vývaru (kostka postačí, jak na to jinak moc nejsem).
je to prostě paráda i bez klobásy.Moc jsme si pochutnali
Výborný , s opečenou klobásou to nemá chybu,já dala sterilovanou červenou řepu a bylo to skvělé ,chutnalo všem doma !!!
Výborný recept!! jednoduchý, ne příliš pracný, ten nápad s opečenou klobáskou jsem využila a je to nejlepší boršč, co jsem zatím jedla! Mňam!
Jdu to dnes odpoledne zkusit, tak jsem zvědavá pak připíšu jak to dopadlo :-)
Výborné
Moc dobry :o)
dobrůtka, místo petrželky je super i kopr
Je to dobré, ale s přidáním opečené klobásky ještě lepší.
hmm.. moc chutný receptík! Můj tip: ještě červené fazolky a čerstvé spařené rajčátko!
je to moc dobrý díky