Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zelenině
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Dušené vepřové na provensálském koření
Pečené plněné papriky
Bábovka s jablíčky a skořicí
Mrkvová pomazánka V.
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Fazolové ragú se zeleninou
Salát z buřtů
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem