Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaný pórek
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Snadný štrůdl
Vdolky s jablečným rozvarem
Pomazánka z "vepřovky"
Gratinované brambory (nejen) s…
Červené zelí s jablky
Grilované masové válečky
Kančí guláš s bramborami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek