Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Tvarohová buchta tříbarevná
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Dušená mrkev Dudin
Piškot s meruňkami a želatinou
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake