Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízové víno II.
Karamelové oplatkové řezy
Kuřecí prsíčka v tatarce
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Whiskey Sour - koktejl
Zeleninová česnečka s krutony
Kuřecí prsa na citronu
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě