Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na nových bramborách
Zapečený pangasius
Rybí pomazánka od Moni
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Medovo-mléčné kuličky
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Cejn na bylinkách
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Medovníkové kuličky
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek