Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Červená řepa po řecku
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Výborný losos
Placek ze strouhanky
Katův šleh (drůbeží)
Patizonová (kedlubnová) minutka
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Hovězí vývar
Kuřecí maso s těstovinami
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros