Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynuté těsto - základní recept
Pomazánka z makrely
Pomazánka z červené řepy II.
Bábovka s jablíčky a skořicí
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Fazolky s vepřovou panenkou
Mandle v pánvi pražené
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi