• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
Napište svůj komentář k receptu

Boloňský guláš na zítra

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňský guláš na zítra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso : kližka, zadní, přední
    • 2
      ks cibule
    • 40
      g celer nastrouhaný
    • 60
      g mrkev hrubě
    • 4
      stroužek česnek
    • vývar nebo kostka bujonu
    • 1,50
      lžička paprika - sladká
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata 400 g
    • 1
      ks paprika
    • 1
      lžička chilli pasta (nemusí být)
    • olej
    • hladká mouka dle potřeby (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli a nastrouhaný celer s mrkví dorůžova. Pak přidáme osolené a opepřené maso na kostky pokrájené a dorestujeme dozlatova. Ke konci restování vmícháme nasekané 2 stroužky česneku, sladkou papriku a zalijeme vývarem. Dusíme téměř doměkka, pak přidáme pokrájenou očištěnou papriku, nasekaný zbytek česneku, chilli pastu a pokrájená rajčata(i se šťávou). Dodusíme doměkka, podléváme dle potřeby, ochutíme solí, pepřem a necháme v chladu proležet do druhého dne. Pokud to s podléváním nepřeženeme, nemusíme guláš ani zahušťovat, zelenina jí zahustí dostatečně. Jinak před dovařením guláš můžeme zahustit malým množstvím mouky rozmíchané ve trošce studené vody.
2
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo rýží.
3
*Guláš můžeme pochopitelně jíst ihned, ale po rozležení chutí masa a zeleniny je lepší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Poldiho zelný guláš

Poldiho zelný guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uhlířová | 14. 4. 2016 20:39

    Výborný.Uležení se nekonalo,zmizel okamžitě po dovaření.

  • Ani | 3. 2. 2014 18:17

    výbornej <3 <3 dělám ho už podruhe ;-)

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 1. 2014 18:21

    Obdivuji všechny, kteří stihli guláš dovařit, než ho začali nekontrolovatelně ujídat... Já to nějak nezvládla :-D :-D Je výborný!

  • Pavla Pýchová | 6. 2. 2012 15:53

    Taky jsme ho zblajzli hnedka :-P , :-D .

  • Markéta | 23. 11. 2011 13:30

    My jsme guláš snědli poprvé hned, protože moc hezky voněl a tak nešlo ho nesníst. Včera jsem ho dělala podruhé a dnes jen ohřála. Nevím jestli byl lepší než ten co jsme snědli předtím a hned, ale byl opět výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nakládaná loupaná rajčata Olej Paprika Paprika - sladká Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Brokolicová polévka s brambory

Brokolicová polévka s brambory

Rychlá buchta s nemletým mákem

Rychlá buchta s nemletým mákem

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Babiččin rychlý jogurtový koláč

Babiččin rychlý jogurtový koláč

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

120
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
117
Pórkový mls
Pórkový mls
64
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
60
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
46
Tvarůžkový steak
Tvarůžkový steak

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let od posledního filmu: Exmanželé k nepoznání!

Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let od posledního filmu: Exmanželé k nepoznání!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Další doporučené recepty:

Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Bomba na letní vedra
Bomba na letní vedra
Bombardino
Bombardino
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact