• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské tousty
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské tousty

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Boloňské tousty
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      stroužek česnek
    • 80
      g rajský protlak
    • 1
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata oloupaná cca
    • 1
      ks cibule
    • bazalka nebo oregano či směs italských bylinek
    • olej
    • toastový chléb tmavý nebo světlý
    • sýr dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a restujeme do vypaření tekutiny. Pak přidáme protlak, který s masem ještě krátce orestujeme, přidáme papriku na kousky pokrájenou, pokrájená rajčata, strouhaný česnek, osolíme a okořeníme dle chuti. Podlijeme velmi malým množstvím vody, červeného vína nebo vývaru a dusíme cca 15 minut.
2
Poté směs necháme částečně zchladnout. Rozložíme chleby, na které lžící nandáme podušenou směs, zaklopíme plátkem toustu, vložíme do toustovače, zapečeme.
3
Po zapečení dáme na talíř, posypeme sýrem (není nutné) a podáváme. Lze jíst i vychladlé, pokud zbudou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • creper chef | 16. 1. 2019 12:16

    velmi skvěle

  • Zuza | 19. 8. 2016 19:49

    Super! Zase neco nove :-))

  • Katka Prouzová | 12. 3. 2016 17:47

    Tousty jsou luxusní. Zase něco jiného než šunka a sýr a všichni jsme si na nich pochutnali.

  • Andrea | 11. 8. 2015 18:39

    WOW!!!!! Neměly chybu :-))

  • Gabina Dudova | 26. 7. 2014 16:20

    Bolonske spagety mame radi a tousty zkusim udelat. To bude dobry.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Mleté Ze zeleniny Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Děti Výjimečný den Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Mleté maso - míchané Olej Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rajský protlak Sůl Sýr Toastový chléb tmavý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Míchaná vejce s avokádem

Míchaná vejce s avokádem

Buchta alá medovník

Buchta alá medovník

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Taštička z listového těsta s pudinkem a jahodami

Taštička z listového těsta s pudinkem…

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Čočková polévka

Čočková polévka

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

208
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
106
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
77
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
73
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
57
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Knedlíky s borůvkovým…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňský guláš na zítra
Boloňský guláš na zítra
Bomba na letní vedra
Bomba na letní vedra
Bombardino
Bombardino
  • Recepty.cz
  • Boloňské tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact