Dobrý den, hledala jsem nějaký dobrý recept na boloňské špagety. Mám skoro dvouletého synka tak aby byl vhodný i pro něj. Našla jsem Váš recept trochu jsem ho poupravila a je výborný :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Aby to mohl i můj malý (konzervu bych mu nedala) tak místo konzervy dávám mleté vepřové maso které dám na zrůžovělou cibulku pak přidám maso a dusím přidám jen rajčátka a podusím pak špetičku soli trošičku špagetového koření a trochu sladké papriky to celé rozmixuji ponorným mixérem(kvůli malému protože rajčátka dávám i se šlupkou) uvařím špagety omáčku dám na špagety posypu sýrem a malý i my se olizujeme až za ušima ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Nám moc chutnalo :-) strašně dlouho jsem hledala nějaky recept kde mohu použít sterilizované lečo a až dnes koukám na ten Váš receptík a opravdu chválím mňam :D
nebylo to nejhorší, ale spíš než boloňské špagety mi to připomínalo lečo se špagetama
Taky souhlasím s Katkou - ještě je dobrý při nákupu konzervy zkoumat složení, jaký je skutečně masný podíl a kolik tuk a další....Jo a kupovat spíš konzervy? kde není jen "vepřové", ale dbát na "vepřové maso", nenechat se ošálit:-)Ale ta čínská prostě vede....
Souhlasím s Katkou R... Také kupuji jedině tyhle konzervy opravdu jsou nejlepší
Čínské konzervy (lančmít nebo vepřové ve vlastní šťávě) bývaly za mých studentských let ty nejlepší. S těmi dnešními se to nedá srovnat. Ale již cena té vaší svědčí o tom, že by to mohlo být lepší.
Tak kuchařinky, ta nej konzerva, teda aspoň pro mě, je v bílo-červené plechovce s černým nápisem MeiNing, výrobce je táborská konzervárna PT servis a myslím, že ji vždycky platím kolem 40 penízků. A nenechte se mýlit, i když je na ní název napsaný čínsky, je fakt mňam! Dokonce jsem na www.idnes o ní četla, že vyhrála současně s Hamé Babice D test.
Katko, jakou konzervu máte osvědčenou? Děkuji
Jídla kde se používají už hotové konzervy mi nevadí, někdy si na nich doslova pochutnám. Ale některé konzervy se opravdu nehodí ani pro psy.Nemohla byste mi prozradit tu vaši osvědčenou ??? Páč na ty vaše špagetky mám docela chuťku. Děkuji :-))
Anonyme jde to samozřejmě s jakýmkoli masem dle chuti, už jsem zkoušela i z lunchmeatu, kuřecího a mletého masa, ale vepřovka zatím vítězí :-). Z toho mletého masa to dost plavalo v tuku, konzervu kupuju jen jedinou osvědčenou značku. Ozkoušej a uvidíš.
recept vypadá zajímavě ale vadí mě ta vepř. konzerva.mleté hovězí nebo směs hov.+vepř bude určitě lepší