• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety III.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 13
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 30
      ml slunečnicový olej
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • 500
      g nakládaná loupaná rajčata
    • 85
      g rajský protlak
    • 125
      ml červené víno
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      lžička bazalka
    • 300
      g špagety
    • 15
      ml olivový olej
    • strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

1
Oloupejte cibuli a česnek a nadrobno je nakrájejte. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej a opékejte cibuli a česnek, dokud nezměknou.
2
Přidejte mleté hovězí maso a za stálého míchání ho opékejte 5 minut. Dochuťte ho solí, pepřem a paprikou.
3
Přidejte rajčata, rajčatový protlak a červené víno a vše přiveďte k varu. Pak zmírněte oheň a vše vařte ještě asi 15 minut, občas promíchejte. Nakonec přidejte tymián a bazalku.
4
Mezitím přiveďte k varu mírně osolenou vodu, vložte do ní špagety a přidejte olivový olej. Vařte je 8-10 minut nebo dokud nejsou al dente, občas je zamíchejte vidličkou.
5
Špagety slijte a podávejte na nahřátých talířích zalité masovou omáčkou. Posypte je nastrouhaným parmazánem a ozdobte větvičkami čerstvého koření, než je ponesete na stůl.
6
Podávejte s horkým česnekovým a bylinkovým chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • grasiele | 9. 9. 2015 12:07

    jelikož je nejím a nejí je ani můj muž, tak jsem je nakonec našim dětem udělala. A ty byly... mnam, ted nam nebudou chybět v jídelníčku...

  • Jana | 3. 3. 2013 18:42

    Koukám, že receptů na boloňské špagety je tu víc :-! Já jakožto kuchařský antitalent :-S :-S jsem na ně narazila ve hře goodgamecafe.eu a dostala na ně chuť :-P :-P tak teď jdu vyzkoušet, jestli se mi to povede O:-) O:-)

  • V3 | 28. 7. 2012 23:36

    Super jídlo :-* :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Boloňská Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Hovězí Karbanátky
Maso Přílohy Hovězí Mleté Těstoviny Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Mletá paprika Mleté maso - hovězí Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajský protlak Slunečnicový olej Špagety Strouhaný parmazán Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulový koláč III.

Cibulový koláč III.

Piškotové řezy s angreštem

Piškotové řezy s angreštem

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Koláčky

Koláčky

Tatarka

Tatarka

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Babiččina bábovka (výborná)

Babiččina bábovka (výborná)

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

288
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
96
Klasické lečo
Klasické lečo
94
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
88
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
68
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact