• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety III.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 13
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 30
      ml slunečnicový olej
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • 500
      g nakládaná loupaná rajčata
    • 85
      g rajský protlak
    • 125
      ml červené víno
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      lžička bazalka
    • 300
      g špagety
    • 15
      ml olivový olej
    • strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

1
Oloupejte cibuli a česnek a nadrobno je nakrájejte. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej a opékejte cibuli a česnek, dokud nezměknou.
2
Přidejte mleté hovězí maso a za stálého míchání ho opékejte 5 minut. Dochuťte ho solí, pepřem a paprikou.
3
Přidejte rajčata, rajčatový protlak a červené víno a vše přiveďte k varu. Pak zmírněte oheň a vše vařte ještě asi 15 minut, občas promíchejte. Nakonec přidejte tymián a bazalku.
4
Mezitím přiveďte k varu mírně osolenou vodu, vložte do ní špagety a přidejte olivový olej. Vařte je 8-10 minut nebo dokud nejsou al dente, občas je zamíchejte vidličkou.
5
Špagety slijte a podávejte na nahřátých talířích zalité masovou omáčkou. Posypte je nastrouhaným parmazánem a ozdobte větvičkami čerstvého koření, než je ponesete na stůl.
6
Podávejte s horkým česnekovým a bylinkovým chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • grasiele | 9. 9. 2015 12:07

    jelikož je nejím a nejí je ani můj muž, tak jsem je nakonec našim dětem udělala. A ty byly... mnam, ted nam nebudou chybět v jídelníčku...

  • Jana | 3. 3. 2013 18:42

    Koukám, že receptů na boloňské špagety je tu víc :-! Já jakožto kuchařský antitalent :-S :-S jsem na ně narazila ve hře goodgamecafe.eu a dostala na ně chuť :-P :-P tak teď jdu vyzkoušet, jestli se mi to povede O:-) O:-)

  • V3 | 28. 7. 2012 23:36

    Super jídlo :-* :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Boloňská Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Hovězí Karbanátky
Maso Přílohy Hovězí Mleté Těstoviny Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Mletá paprika Mleté maso - hovězí Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajský protlak Slunečnicový olej Špagety Strouhaný parmazán Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

Chřestový salát s kozím sýrem

Chřestový salát s kozím sýrem

Fenyklový salát s pomerančem

Fenyklový salát s pomerančem

Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Bramborový guláš s hlívou

Bramborový guláš s hlívou

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

116
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
80
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
55
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
46
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
33
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact