• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety II.

autor: frankovka
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • 500
      g vepřové maso
    • 2
      ks mrkev
    • cibule
    • česnek
    • sýr
    • sůl
    • paprika - sladká
    • chilli
    • oregáno
    • olivový olej
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo na dlouhé nudličky, cibuli a asi 4 stroužky česneku nasekáme najemno. Dáme vařit vodu na špagety. V hluboké pánvi na olivovém oleji zpěníme cibuli, přidáme čenek a mrkev a prudce opražíme. Přidáme mleté maso, okořeníme a za stáleho míchání opékáme na středním plameni. Když maso zhnědně, přidáme pár lžic kečupu a kdo má raději řidší omáčku, podlije dobrým červeným vínkem (není nutné). Přikryjeme pokličkou a necháme dodusit. Mezitím dovaříme špagety. Na talíře dáme porce špaget, na to masovou směs a sypeme bohatě sýrem.
2
Toto je další variace na špagety stokrát jinak. U nás vyzkoušená a oblíbená. Podmínkou jsou ovšem špagety italské.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:13

    Tiež si myslím, že kečup nie je práve najlepšie riešenie, ale dobre použité dobré víno nemôže pokaziť žiadne jedlo.

  • Frantisek Sedivy | 20. 8. 2010 13:11

    Přesně,dává s tam jen čistě protlak,a ten ještě s cibulkou povařit chvili,at dostane jinou barvu i chut.Pak dat do toho maso osmahlé na cibulce,koření,červenou papriku,,sůl,pepř a na konec jak bude hotovo tak trošku cukru a 2 lžice tučné smetany,to nádherně zjemni chuť celé omáčky.Vino to jen skazí.

  • Hameé Babice | 12. 8. 2009 15:33

    Ach jo!

  • Anonym | 3. 4. 2008 13:42

    Souhlasím, Italove pouzivaji neapolskou omacku

  • Ester Tesolin | 7. 8. 2007 10:52

    Nechápu proč tak "ničíte " italská jídla !Copak na těstoviny patrí ketchup !! To udělat v Itálii tak Vás ukříží za živa :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Kečup - jemný Mrkev Olivový olej Oregáno Paprika - sladká Špagety Sůl Sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Kuřecí mls

Kuřecí mls

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

95
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
30
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
26
Třešňový koláč s tvarohem
Třešňový koláč s tvarohem
23
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact