• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety II.

autor: frankovka
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • 500
      g vepřové maso
    • 2
      ks mrkev
    • cibule
    • česnek
    • sýr
    • sůl
    • paprika - sladká
    • chilli
    • oregáno
    • olivový olej
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo na dlouhé nudličky, cibuli a asi 4 stroužky česneku nasekáme najemno. Dáme vařit vodu na špagety. V hluboké pánvi na olivovém oleji zpěníme cibuli, přidáme čenek a mrkev a prudce opražíme. Přidáme mleté maso, okořeníme a za stáleho míchání opékáme na středním plameni. Když maso zhnědně, přidáme pár lžic kečupu a kdo má raději řidší omáčku, podlije dobrým červeným vínkem (není nutné). Přikryjeme pokličkou a necháme dodusit. Mezitím dovaříme špagety. Na talíře dáme porce špaget, na to masovou směs a sypeme bohatě sýrem.
2
Toto je další variace na špagety stokrát jinak. U nás vyzkoušená a oblíbená. Podmínkou jsou ovšem špagety italské.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:13

    Tiež si myslím, že kečup nie je práve najlepšie riešenie, ale dobre použité dobré víno nemôže pokaziť žiadne jedlo.

  • Frantisek Sedivy | 20. 8. 2010 13:11

    Přesně,dává s tam jen čistě protlak,a ten ještě s cibulkou povařit chvili,at dostane jinou barvu i chut.Pak dat do toho maso osmahlé na cibulce,koření,červenou papriku,,sůl,pepř a na konec jak bude hotovo tak trošku cukru a 2 lžice tučné smetany,to nádherně zjemni chuť celé omáčky.Vino to jen skazí.

  • Hameé Babice | 12. 8. 2009 15:33

    Ach jo!

  • Anonym | 3. 4. 2008 13:42

    Souhlasím, Italove pouzivaji neapolskou omacku

  • Ester Tesolin | 7. 8. 2007 10:52

    Nechápu proč tak "ničíte " italská jídla !Copak na těstoviny patrí ketchup !! To udělat v Itálii tak Vás ukříží za živa :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Kečup - jemný Mrkev Olivový olej Oregáno Paprika - sladká Špagety Sůl Sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Znojemská čočka

Znojemská čočka

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Tuňáková pomazánka III.

Tuňáková pomazánka III.

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Rychlá směs na špagety

Rychlá směs na špagety

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

81
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
57
Salát s bramborami a makrelou
Salát s bramborami a…
56
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact