• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety a la Krupi
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety a la Krupi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety a la Krupi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • olej
    • 3
      cibule
    • 1
      ks rajčata
    • 2
      ks rajský protlak
    • sůl
    • moučkový cukr
    • pepř mletý
    • koření pěti vůní
    • oregáno
    • bazalka
    • sýr
    • špagety
    • 500
      g mleté maso dle výběru
    • česnek 1/2 palice (či podle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Oloupané cibule nakrájíme na jemno a na oleji osmahneme do zlatova, přidáme mleté maso a osmahneme, poté osolíme - maso pustí šťávu. Pak přidáme rajčata a rajské protlaky a asi 10 min. vaříme na středním stupni.
2
Poté začneme dochucovat: přidáme rozetřený česnek, pepř, cukr, koření pěti vůní, a úplně nakonec zelené koření - bazalka a oregáno (oregána klidně dejte 3/4 sáčku).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kuris
    kuris | 7. 2. 2018 17:02

    Přidal jsem do toho špetku pálivé papriky. Bylo to moc dobré, ty pravé ingredience to posouvají výše, oproti stylu "osmahni mleté maso a prskni do toho kečup". Kuris

  • večernice | 13. 12. 2013 20:31

    z půl kila masa tak pro 4-5 lidí a přidala bych nastrouhanou mrkev a celer, trochu vody nebo vína

  • Peťulka07 | 13. 12. 2013 13:06

    Na kolik porcí to je? Děkuji :)

  • s | 3. 8. 2011 14:01

    tak zřejmně to jsou jiné boloňské špagety,kam se víno nedává!!!

  • kikinka251 | 15. 6. 2011 18:30

    blééééé

  • kikinka251
    kikinka251 | 15. 4. 2011 20:44

    Moc dobré O:-)

  • dali | 27. 11. 2010 11:03

    nepatří do boloňské omáčky červené víno a zelenina?

  • recepty73
    recepty73 | 8. 11. 2010 17:58

    Přidal jsem ještě červenou papriku a s kořením jsem ,,šetřil,, proti původní verzi :-)

  • dasdsd sdds | 4. 3. 2008 00:03

    dasdasdas

  • Autor | 17. 9. 2007 17:48

    Pokud myslíte...ráda bych upozornila, že koření pěti vůní je taktéž dosti aromatické a ve spojení s oredánem, bazalkou a česnekem jsou chuť i vůně vynikající

  • Jozef T. | 11. 9. 2007 18:55

    Nepoznám velkost sácku oregana, ale je vseobecne známe, ze susené má výraznejsiu chut nez cerstvé a ze teda doslova zabije vsetky ostatné prísady, ktoré doporucujete...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Boloňská Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Koření pěti vůní Mleté maso Moučkový cukr Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Špagety Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

99
Máslové řízky
Máslové řízky
88
Dýňová tortila
Dýňová tortila
82
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
57
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
38
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Hvězda Ulice i Jedné rodiny Matějovský: Bude se ženit!

Hvězda Ulice i Jedné rodiny Matějovský: Bude se ženit!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské tousty
Boloňské tousty
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety a la Krupi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact