• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské řízky - zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské řízky - zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové maso nebo kuřecí
    • sůl a pepř
    • 1
      ks mrkev - větší
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks červená paprika
    • 100
      g čerstvé žampiony
    • 800
      g nakládaná loupaná rajčata - plechovka
    • bazalka čerstvá nebo sušená
    • 2
      lžička cukr krupice
    • olej
    • alobal
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme a opeříme, vložíme do olejem vymazaného pekáče.
2
Na řízky nasypeme drobně pokrájenou mrkev, plátky česneku, papriky a žampionů a pokrájená rajčata. Ve šťávě z rajčat rozmícháme cukr, trochu osolíme a s ní přelijeme zeleninu, posypeme bazalkou, zaklopíme nebo zakryjeme alobalem a dáme na hodinu zapéct do předehřáté trouby.
3
Pak odklopíme a pečeme doměkka ještě asi 30 minut. Ke konci pečení můžeme vše posypat Parmezánem. Plátky se zeleninou dáme na talíře s přílohou. Do výpeku nalijeme v malém množství vody rozmíchaný solamyl, krátce provaříme, případně ještě dochutíme a přelijeme buď boloňské řízky nebo přílohu.
4
Jako přílohu můžeme dát brambory, rýži i těstoviny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Holečková | 26. 6. 2016 07:07

    Dělala jsem je včera k obědu a byly výborné. Udělala jsem taky rýži, kterou už jsme delší čas neměli. :-)

  • Zuzana Suchá | 7. 5. 2013 14:10

    V kuchyni používám hodně zeleniny a ponejvíc drůbeží maso. Oběd byl výtečný, děkuji za další dobrý recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Čerstvé žampiony Červená paprika Česnek Cukr krupice Mrkev Nakládaná loupaná rajčata Olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Domácí veka

Domácí veka

Buchta na doma

Buchta na doma

Jahodovo-smetanové řezy

Jahodovo-smetanové řezy

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Quiche s tuňákem a cibulí

Quiche s tuňákem a cibulí

Narozeninový dort s "marcipánem"

Narozeninový dort s "marcipánem"

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Bramboráky
Bramboráky
19
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Boloňská pizza
Boloňská pizza
Boloňské brambory
Boloňské brambory
Boloňské fazole pro vegany
Boloňské fazole pro vegany
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety a la Krupi
  • Recepty.cz
  • Boloňské řízky - zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact