Namočíme přes noc (min. 4 hodiny) fazole do vody s jednou lžící octa. Poté vaříme cca 1 hodinu.
2
Nakrájíme cibulku a na plátky česnek, orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Přisypeme bazalku a nakrájená rajčata a restujeme 2 minuty. Přisypeme do hrnce uvařené fazole, přidáme kečup, sojovku, sůl, těstoviny a zalejeme vodou.
3
Necháme provařit 15 minut, dokud nezměknou těstoviny.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|4. 10. 2015 11:32
Přítel včera tento recept vyzkoušel a ačkoliv sám jí maso a veg. jídla nevaří, tak se mu to povedlo. Takže u mě má toto jídlo palec nahoru. Opravdu výborné. 8-)