• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Boloňské fazole pro vegany
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské fazole pro vegany

autor: Žežule
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské fazole pro vegany
Boloňské fazole pro vegany
Boloňské fazole pro vegany
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g fazole
    • 250
      g semolinové těstoviny
    • 3
      lžíce kečup
    • 2
      lžíce tmavá sojová omáčka
    • 1
      lžíce bazalka
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule větší
    • sůl dle chuti
    • 2
      ks rajče
    • 0,70
      l převařená voda

Postup přípravy receptu

1
Namočíme přes noc (min. 4 hodiny) fazole do vody s jednou lžící octa. Poté vaříme cca 1 hodinu.
2
Nakrájíme cibulku a na plátky česnek, orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Přisypeme bazalku a nakrájená rajčata a restujeme 2 minuty. Přisypeme do hrnce uvařené fazole, přidáme kečup, sojovku, sůl, těstoviny a zalejeme vodou.
3
Necháme provařit 15 minut, dokud nezměknou těstoviny.
4
Dle libosti můžeme přidat čerstvé listy bazalky.
5
HOTOVO, dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 4. 10. 2015 11:32

    Přítel včera tento recept vyzkoušel a ačkoliv sám jí maso a veg. jídla nevaří, tak se mu to povedlo. Takže u mě má toto jídlo palec nahoru. Opravdu výborné. 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Boloňská Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Leden Únor Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Vaření Dietní Děti Vegetariáni Vegani Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Fazole Kečup Olivový olej Převařená voda Rajče Semolinové těstoviny Sůl Tmavá sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Slané jednohubky z listového těsta

Slané jednohubky z listového těsta

Housky

Housky

Arabský chléb - Pide

Arabský chléb - Pide

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Babiččina bábovka (výborná)

Babiččina bábovka (výborná)

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

21
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
11
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
8
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
8
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Boloňská omáčka
Boloňská omáčka
Boloňská pizza
Boloňská pizza
Boloňské brambory
Boloňské brambory
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
  • Recepty.cz
  • Boloňské fazole pro vegany
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact