• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bolognese (boloňské) karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Bolognese (boloňské) karbanátky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bolognese (boloňské) karbanátky
Bolognese (boloňské) karbanátky
Bolognese (boloňské) karbanátky
Bolognese (boloňské) karbanátky
Bolognese (boloňské) karbanátky
Bolognese (boloňské) karbanátky
Bolognese (boloňské) karbanátky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg mleté maso - míchané nebo vepřové
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1,50
      lžíce rajský protlak nebo husté pyré
    • 2
      lžíce sušená rajčata nakládaná v oleji, cca plnější
    • 1
      ks vejce
    • bylinky dle chuti: tymián, oregano, rozmarýn, bazalka..., nebo italská směs bylinek
    • 1
      hrst studená voda cca
    • strouhanka dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, protlak či pyré, nasekaná rajčata, bylinky dle chuti a vodu (lze přidat trochu červeného vína). Vše dobře propracujeme a promícháme.
2
Kdo chce, může přidat trochu jemně nasekané cibule a strouhaného česneku, ale není to nutné, chuť by měla být především o rajčatech a bylinkách.
3
Směs mletého masa zahustíme čerstvou strouhankou ze starších rohlíků, dobře promícháme a ze směsi vytvoříme v mokrých nebo mastných dlaních placičky - karbanátky, které vkládáme buď do rozpáleného oleje a smažíme z obou stran dozlatova a nebo je můžeme grilovat na olejem či špekem potřeném rozpáleném grilu z obou stran, společně s dalšími masy, špízy, uzeninami, zeleninou atd., kterou jsme si připravili na grilování.
4
Podáváme se zeleninovými saláty, dipy, čerstvým pečivem, můžeme je vkládat do rozkrojených housek jako hamburgery...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ragů (salsa Bolognese) iliti

Ragů (salsa Bolognese) iliti

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

Portobello bolognese

Portobello bolognese

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • carramba66
    carramba66 | 29. 6. 2017 11:25

    Výborné, děkuji! :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Karbanátky Zelenina
Mleté Ze zeleniny Oběd Svačina Večeře Smažení Grilování Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Mleté maso - míchané Pepř mletý Rajský protlak Strouhanka Studená voda Sůl Sušená rajčata Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Hlávkový salát s avokádem

Hlávkový salát s avokádem

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a s brokolicí

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Jahodový dort - krémový

Jahodový dort - krémový

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Hanácké bifteky

Hanácké bifteky

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

78
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
56
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…
46
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
43
Banánové placičky / palačinky
Banánové placičky /…
42
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Bochánky s nádivkou
Bochánky s nádivkou
Bochánky z odpalovaného těsta
Bochánky z odpalovaného těsta
Bolachan (grilované mleté hovězí maso)
Bolachan (grilované mleté hovězí maso)
Boloňská omáčka
Boloňská omáčka
Boloňská pizza
Boloňská pizza
Boloňské brambory
Boloňské brambory
  • Recepty.cz
  • Bolognese (boloňské) karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact