• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bohatý pekáček s masem a květákem
Napište svůj komentář k receptu

Bohatý pekáček s masem a květákem

autor: Tonto
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bohatý pekáček s masem a květákem
Bohatý pekáček s masem a květákem
Bohatý pekáček s masem a květákem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • maso
    • cibule
    • mražená zelenina
    • květák
    • zakysaná smetana
    • vejce
    • podravka
    • sůl
    • pepř mletý
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Dáme si vařit těstoviny.
2
Na pánvičce rozpálíme trochu oleje, na kterém osmahneme cibuli a maso, které okořeníme dle chuti (já použila koření na kuře), orestujeme, poté vyndáme.
3
Na pánev vhodíme zeleninu, podlejeme vodou, okořeníme podravkou a dusíme.
4
Květák krátce povaříme ve vroucí vodě.
5
K dušené zelenině dáme scezené těstoviny, promícháme a dáme do vymazaného pekáčku.
6
Na těstoviny dáme maso s cibulí a na to květák nakrájený nadrobno. Zalijeme smetanou rozkvedlanou s vejcem, pepřem, solí a případně zředěnou s trochou mléka.
7
Povrch posypeme sýrem a dáme do trouby zapéct (asi 30 minutek při 180°C).
8
* Můžeme použít i jiný druh přílohy.
9
* Množství surovin si každý dejte podle počtu strávníků a jejich hladu. ;)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Barevný (nejen) zeleninový pekáček

Barevný (nejen) zeleninový pekáček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • LucyBlack | 4. 8. 2014 08:12

    Naprosto souhlasím, název mě zaujal, ale nebudu ani zkoušet, když nemám ani představu co mám na to koupit a kolik. Je mi líto, ale toto nepovažuji za recept. Hezký den

  • Zdena | 3. 8. 2014 17:41

    Stránky jsou i pro začínající kuchařky a když napíšete jen kostru, nikoli recept, je toto pro začátečníka spíš bermudský trojúhelník. Napsat množství a pro kolik osob jste vařila není na škodu.

  • Tonto
    Tonto | 2. 8. 2014 14:55

    Pokud vím, psala jsem, že každý si má počet surovin dát sám, jak moc jí :-! Někdo dá raději více smetany, někdo přidá dvě vejce. A maso si snad každý může dát jaké chce taky, ne? Nejde o to, aby jste se řídili přesně mým postupem, jde jen o inspiraci.

  • Teta | 1. 8. 2014 21:03

    Maso,jaký?Květák,zelenina,smetany kolik?Všechno psaný horkou jehlou,Je to na prd.Palec dolu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Oběd Pečení Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Květák Maso Mražená zelenina Pepř mletý Podravka Sůl Sýr Těstoviny Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky

Bramborové placky

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Ovocný dort s želé

Ovocný dort s želé

Hlíva s rýží

Hlíva s rýží

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

138
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
102
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
84
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…
84
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
81
Risotto s medvědím česnekem
Risotto s medvědím…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

BLT sendvič
BLT sendvič
Bobánky k čaji či kávičce
Bobánky k čaji či kávičce
Bohaté řízky
Bohaté řízky
Bochánek - třený
Bochánek - třený
Bochánek, který se vždy povede
Bochánek, který se vždy povede
Bochánky (koblihy) s mákem smažené
Bochánky (koblihy) s mákem smažené
  • Recepty.cz
  • Bohatý pekáček s masem a květákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact