• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Bohaté řízky
Napište svůj komentář k receptu

Bohaté řízky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 33
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bohaté řízky
Bohaté řízky
Bohaté řízky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek vepřová krkovice
    • 200
      g žampiony
    • 150
      g tvrdý sýr plátky
    • 150
      g šunka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 250
      ml smetana

Postup přípravy receptu

1
Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli dáme žampiony.
2
Tuto směs dáme do zapékací mísy, na to dáme orestované maso, poklademe šunkou a sýrem a polovinou smetany.
3
Dáme na 30 minut zapéct do předehřáté trouby, poté přidáme zbytek smetany a dáme ještě jednou zapéct asi na 20 minut.
4
Podáváme s vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Pečené kapří řízky v citronovo-mandlové krustě

Pečené kapří řízky v citronovo…

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Darienka22 | 15. 1. 2012 20:51

    Z kuřecího a bylo to dobré.

  • Lenka | 7. 8. 2011 21:04

    Dneska jsem vyzkoušela a je to opravdu velká dobrota. :-P

  • Martik007 | 16. 4. 2011 20:07

    Velká dobrota, všichni se oblizovali :-)

  • bellasima | 9. 12. 2010 18:42

    vynikajici a hlavne rychle!urcite to nemame naposledy.diky za receptik :-)

  • sarka rudlova | 2. 12. 2010 20:50

    Super, jde to i bez šunky a s kuřecím masem.

  • Mirek Štochlík | 27. 11. 2010 20:03

    Výborné, zapekl jsem kýtu ,žampionky jsem si dojel koupit pekne cerstve a sup stim do pekace . Jako prilohu orestovane varene brambory a oblohu . Vysledek hrozna dobrota ,urcite si to zopakujem. ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 20. 11. 2010 19:20

    Dělal jsem z kýty,i tak byly krásně šťavnaté :-) !

  • Hana Lorencová | 23. 5. 2009 17:33

    ....ty vole ještě odfukujeme a hladíme si bachůůůůrek. Výtečné!!! :-) K.S.

  • ilis ilis | 17. 2. 2009 19:46

    Tyto řízky jsme měli o víkendu k oědu,byly opravdu výborné.Plátky krkovice jsem koupila i s kostí.Kost jsem ponechala, byly krásně šťavnaté a všem moc chutnaly.Tento recept si zaslouží 1...určitě brzy zopakuji.Děkuji za recept :o)).

  • Simona Hauptová | 13. 4. 2008 15:59

    Luxusnííí:) Opravdu výborné jídlo dlouho jsme si tak nepochutnali. Dávám za jedna

  • Zuzana Šindlerová | 2. 3. 2008 20:51

    Je to výborný recept, ale sýr doporučuji stejně jako Eva dát až před koncem, po 50 minutách by byl určitě spálený. Moc jsme si pochutnali, dávám jedničku.

  • Eva P. | 2. 3. 2008 13:18

    Moc dobré. Rizky jsem obalila jeste v mouce a pekla celkem kratsi dobu. Syr jsem dala az opravdu ke konci, aby jenom roztal a moc se nepripekl. Meli jsme k tomu bramborovou kasi, ale jde i jakakoliv zelenina. Vsem chutnalo.

  • anatéma | 23. 1. 2008 13:04

    Neměla jsem šunku, tak jsem dala libovou anglickou a bylo to bááááječné, i když jsem musela vynechat pepř kvůli dětem :)

  • fr | 8. 1. 2008 14:29

    bylo to vyborne

  • sg hhh | 8. 1. 2008 14:14

    hmmm ja sem to mel taky a mel sem prujem!!!!!!!

  • Monika Viktorinová | 15. 12. 2007 17:48

    včera jsem dělala k večeři....a bylo to moooc dobrý:)

  • Majka | 26. 11. 2007 09:42

    Móóóc výborné. Kombinace smetany se žampióny, mňam. Určitě brzy uvařím znovu. Zapékala jsem nejdříve asi na 220 plus minus 25 minut, poté už jenom 10 minut na 180. Dávám za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Smetana Sůl Šunka Tvrdý sýr Vepřová krkovice Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Čokoládový dort s broskvemi

Čokoládový dort s broskvemi

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Okoun na másle a kmínu

Okoun na másle a kmínu

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

154
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
119
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
47
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Režisér Zelenka v slzách: Smrt kostýmní výtvarnice Libuše Pražákové (†78), se kterou dlouhodobě spolupracoval!

Režisér Zelenka v slzách: Smrt kostýmní výtvarnice Libuše Pražákové (†78), se kterou dlouhodobě spolupracoval!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Bloodyho fazole s klobásou
Bloodyho fazole s klobásou
BLT sendvič
BLT sendvič
Bobánky k čaji či kávičce
Bobánky k čaji či kávičce
Bohatý pekáček s masem a květákem
Bohatý pekáček s masem a květákem
Bochánek - třený
Bochánek - třený
Bochánek, který se vždy povede
Bochánek, který se vždy povede
  • Recepty.cz
  • Bohaté řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact