Výborné, zapekl jsem kýtu ,žampionky jsem si dojel koupit pekne cerstve a sup stim do pekace . Jako prilohu orestovane varene brambory a oblohu . Vysledek hrozna dobrota ,urcite si to zopakujem. ;-)
Dělal jsem z kýty,i tak byly krásně šťavnaté :-) !
Hana Lorencová
|23. 5. 2009 17:33
....ty vole ještě odfukujeme a hladíme si bachůůůůrek. Výtečné!!! :-) K.S.
ilis ilis
|17. 2. 2009 19:46
Tyto řízky jsme měli o víkendu k oědu,byly opravdu výborné.Plátky krkovice jsem koupila i s kostí.Kost jsem ponechala, byly krásně šťavnaté a všem moc chutnaly.Tento recept si zaslouží 1...určitě brzy zopakuji.Děkuji za recept :o)).
Simona Hauptová
|13. 4. 2008 15:59
Luxusnííí Opravdu výborné jídlo dlouho jsme si tak nepochutnali. Dávám za jedna
Zuzana Šindlerová
|2. 3. 2008 20:51
Je to výborný recept, ale sýr doporučuji stejně jako Eva dát až před koncem, po 50 minutách by byl určitě spálený. Moc jsme si pochutnali, dávám jedničku.
Eva P.
|2. 3. 2008 13:18
Moc dobré. Rizky jsem obalila jeste v mouce a pekla celkem kratsi dobu. Syr jsem dala az opravdu ke konci, aby jenom roztal a moc se nepripekl. Meli jsme k tomu bramborovou kasi, ale jde i jakakoliv zelenina. Vsem chutnalo.
anatéma
|23. 1. 2008 13:04
Neměla jsem šunku, tak jsem dala libovou anglickou a bylo to bááááječné, i když jsem musela vynechat pepř kvůli dětem
fr
|8. 1. 2008 14:29
bylo to vyborne
sg hhh
|8. 1. 2008 14:14
hmmm ja sem to mel taky a mel sem prujem!!!!!!!
Monika Viktorinová
|15. 12. 2007 17:48
včera jsem dělala k večeři....a bylo to moooc dobrý
Majka
|26. 11. 2007 09:42
Móóóc výborné. Kombinace smetany se žampióny, mňam. Určitě brzy uvařím znovu. Zapékala jsem nejdříve asi na 220 plus minus 25 minut, poté už jenom 10 minut na 180. Dávám za 1.