• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bleskový zapečený chléb
Napište svůj komentář k receptu

Bleskový zapečený chléb

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bleskový zapečený chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      chleba
    • kečup - jemný
    • máslo
    • sýr
    • 150
      g šunka 100-150
    • 2
      rajčata

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 250 °C. Rajčata nakrájíme na plátky. Krajíce namažeme máslem, přidáme lžičku kečupu, plátek šunky, rajčete.
2
Posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme 5-10 minut. Podáváme horké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bleskový chléb

Bleskový chléb

Zapečený chléb se špenátem a sýrem

Zapečený chléb se špenátem a sýrem

Bleskový letní koláč

Bleskový letní koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danihmed | 12. 12. 2013 13:16

    Jako jo, ale spíš toast bych to nazval.. Pořád lepší než jak jsem kdesi na netu viděl "knedlíková pizza" Spočívala v tom, že se vyskládá plech knedlíkama pomaže kečupem a dohodí sýrem. To je panečku kumšt aspoň :D Ale tady jsem čekal inspiraci na rychlé těsto :-\

  • Mája | 25. 8. 2013 11:57

    to je stejne jako proč nakoupíme v obchodech bagety na tento způsob a jmenuje se to pizza mini či podbně,,,

  • pizza? | 25. 11. 2012 18:37

    proc sem nekdo dava 'recepty' na tyhle veci, a jeste to nazyva pizza? Dat na plech platek chleba s rajcetem a posypat syrtem umi i 5lete dite! Kdyby se to jmenovalo zapeceny chleba syrem se sunkou a rajcetem tak prosim ale pizza? V cem se skryva to kouzlo pizzy?? rajce? sunka? syr hahaha ... :'( :'( :'( :-$

  • nikola | 3. 5. 2011 18:13

    to jsem jeste nevidela to musi byt nejake divne

  • Michaela Linhartová | 22. 12. 2009 15:07

    Já používám toustový chléb a je to dobrý, kdo nemá toustovač.

  • nada | 9. 2. 2008 18:23

    tak to neopikejte kdyz vam to prijde divny:-) vyborna vec... doporucuju.

  • Jarka | 30. 10. 2006 19:30

    Já to dělám na rozpůlených houskách a nemá to chybu. Je to rychlovka pro nečekanou návštěvu.

  • Anonym | 19. 8. 2006 13:10

    To je teda pizza jak poď na mě z boku...:D ale je to docela dobrý, jednoduchý a rychlý...btw místo másla je lepší mazací sýr..;)

  • Hana Lorencová | 9. 8. 2006 17:23

    Není to vůbec divné, takhle připravené jsou výborné. Nebo zkuste dát místo chleba plátky veky.

  • Anonym | 9. 8. 2006 14:40

    podle me je to dost divny abych opikala v troube chleba...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Kečup - jemný Máslo Rajčata Šunka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Buchta proti všem předpisům

Buchta proti všem předpisům

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Omáčka z kuřete

Omáčka z kuřete

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

163
Dýňová tortila
Dýňová tortila
127
Máslové řízky
Máslové řízky
122
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
94
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
61
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Bleskový zapečený chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact