• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bleskový zapečený chléb
Napište svůj komentář k receptu

Bleskový zapečený chléb

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bleskový zapečený chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      chleba
    • kečup - jemný
    • máslo
    • sýr
    • 150
      g šunka 100-150
    • 2
      rajčata

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 250 °C. Rajčata nakrájíme na plátky. Krajíce namažeme máslem, přidáme lžičku kečupu, plátek šunky, rajčete.
2
Posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme 5-10 minut. Podáváme horké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bleskový chléb

Bleskový chléb

Zapečený chléb se špenátem a sýrem

Zapečený chléb se špenátem a sýrem

Bleskový letní koláč

Bleskový letní koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danihmed | 12. 12. 2013 13:16

    Jako jo, ale spíš toast bych to nazval.. Pořád lepší než jak jsem kdesi na netu viděl "knedlíková pizza" Spočívala v tom, že se vyskládá plech knedlíkama pomaže kečupem a dohodí sýrem. To je panečku kumšt aspoň :D Ale tady jsem čekal inspiraci na rychlé těsto :-\

  • Mája | 25. 8. 2013 11:57

    to je stejne jako proč nakoupíme v obchodech bagety na tento způsob a jmenuje se to pizza mini či podbně,,,

  • pizza? | 25. 11. 2012 18:37

    proc sem nekdo dava 'recepty' na tyhle veci, a jeste to nazyva pizza? Dat na plech platek chleba s rajcetem a posypat syrtem umi i 5lete dite! Kdyby se to jmenovalo zapeceny chleba syrem se sunkou a rajcetem tak prosim ale pizza? V cem se skryva to kouzlo pizzy?? rajce? sunka? syr hahaha ... :'( :'( :'( :-$

  • nikola | 3. 5. 2011 18:13

    to jsem jeste nevidela to musi byt nejake divne

  • Michaela Linhartová | 22. 12. 2009 15:07

    Já používám toustový chléb a je to dobrý, kdo nemá toustovač.

  • nada | 9. 2. 2008 18:23

    tak to neopikejte kdyz vam to prijde divny:-) vyborna vec... doporucuju.

  • Jarka | 30. 10. 2006 19:30

    Já to dělám na rozpůlených houskách a nemá to chybu. Je to rychlovka pro nečekanou návštěvu.

  • Anonym | 19. 8. 2006 13:10

    To je teda pizza jak poď na mě z boku...:D ale je to docela dobrý, jednoduchý a rychlý...btw místo másla je lepší mazací sýr..;)

  • Hana Lorencová | 9. 8. 2006 17:23

    Není to vůbec divné, takhle připravené jsou výborné. Nebo zkuste dát místo chleba plátky veky.

  • Anonym | 9. 8. 2006 14:40

    podle me je to dost divny abych opikala v troube chleba...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Kečup - jemný Máslo Rajčata Šunka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Jednoduchá rajská polévka

Jednoduchá rajská polévka

Třešňový závin

Třešňový závin

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Vařené mušle

Vařené mušle

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

Poslední sledované recepty

260
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Fazole v rajské omáčce s…
21
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
20
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Bleskový zapečený chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact