• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bleskový letní koláč
Napište svůj komentář k receptu

Bleskový letní koláč

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 68
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bleskový letní koláč
Bleskový letní koláč
Bleskový letní koláč
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr krupice
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 100
      g hera
    • 0,25
      l mléko
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Vše sypké smícháme, přidáme máslo, mléko, olej a vejce. Vznikne řídké těsto do kterého nasypeme ovoce a promícháme. Menší pekáč vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou, nalijeme na něj těsto, stěrkou urovnáme a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Po upečení necháme vychladnout, pocukrujeme a krájíme na menší kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bleskový švestkový koláč

Bleskový švestkový koláč

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový chléb

Bleskový chléb

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlastimil | 13. 8. 2014 16:37

    je v troube tak sem zvedav jaky bude

  • lujvyton | 27. 2. 2014 16:30

    lol :-D

  • studnaz | 13. 8. 2012 16:57

    Rychlý a dobrý

  • ala | 23. 7. 2012 22:27

    vynikající moc chutná dětem s rybízem je nejlepší

  • MonikaBartáčková
    MonikaBartáčková | 19. 7. 2012 00:19

    Jednoduchý a výborný koláč :-) Použila jsem nektarynky a banány ;-)

  • helabuena
    helabuena | 28. 6. 2012 10:19

    Opravdu velice rychlý a výborný koláč.Ovoce se může dát jakákoliv.Ňaminka.Dávám 1

  • petardiczka
    petardiczka | 12. 5. 2012 18:25

    Opravdu rychlé a jednoduché, já jsem přidala ještě jahody... :)

  • mirka | 25. 1. 2012 21:02

    testo jsem udelala podle receptu na velky plech ho bylo malo tak jsem uvarila pudink ktery jsem smichala s velkym tvarohem a natrela na testo

  • Jurda | 12. 7. 2011 19:44

    Ggggg

  • Jurda | 12. 7. 2011 19:43

    Vypáda dobře

  • Jurda | 12. 7. 2011 19:42

    Ten vypadá docela dobře. :-[ Nevím jak bude chutnat když ho udělám doma. :-D

  • Markéta Strížová | 1. 1. 2011 15:14

    Potřebovala jsem upéct něco rychlého a tak jsem se nechala inspirovat tímto receptem. Jako začátečník :-) oceňuji rychlost přípravy i pečení :-) Během chvíle jsem měla těsto hotové, pokladla ho broskvemi a dala péct. Poté už jen pocukrovala moučkovým cukrem a dal se jíst. Při pečení krásně voněl a všem se sbíhaly sliny :-) Tomuto receptu dávám velkou 1 :-)

  • Lucie Blechová | 19. 10. 2009 11:13

    Včera jsem pekla s hruškami, dala jsem 200g polohrubé a 200g hladké mouky, 2 vejce, do těsta přidala ještě vanilkový cukr, lžičku skořice, trochu soli, rozinky a sekané vlašáky. Bylo to super rychlé, žádné nádobí, a hlavně -MEGA dobré!! Dnes se všem kolegům v práci dělají boule za ušima. DÍKY!

  • Pavel Novák | 4. 9. 2009 12:28

    Nejsem žádný velký kuchař a potřeboval jsem nějakou rychlovku pro návštěvu. Měl jsem doma švestky a mohu uvést, že koláč byl super, jenom se po něm zaprášilo.Udělal jsem z dvojité dávky na velký plech,takže děkuji autorce za recept a všem za komentáře-použil jsem z nich i délku pečení a teplotu-díky Páje S.

  • Tereza Horáková | 29. 8. 2009 13:43

    Naprosto úžasné !!!! Včera jsem dělala poprvé a hned 3x jahodový,třešňový,broskvový a dnes mám udělat ananasový.Opravdu nenáročné a bez zbytečného nádobí.Nezbylo nic !!!!!!

  • Pája S | 26. 6. 2009 17:05

    Tento koláč je fakt bezva,je rychlý , velice chutný a hlavně není suchý.Když se uleží do druhého dne je ještě chutnější.Perfekt.Dělala jsem s jahodami a na velký plech (dvojitou dávku).Peče se na střední teplotu -180°C tak cca 30-40 minut.Dle trouby.Vhodné je zkusit klasicky špejlí.Jedině jednička.

  • Lenka walová | 23. 6. 2009 07:57

    Bylo to opravdu rychlé a koláč je výborný.

  • Zuzana Malurková | 22. 6. 2009 13:57

    Koláč je opravdu rychlý a jednoduchý. A výtečný!!!

  • Kája Kohoutová | 11. 10. 2008 15:09

    Vynikající! chutné a hlavně rychlá příprava bez zbytečného nádobí! Dávám 1!

  • Klára Nedková | 3. 5. 2008 14:02

    Výborné ke kávě,čaji nebo letní limonádě.Až na pár peciček opravdu výtečné!!!

  • Brigita Musilová | 2. 2. 2008 13:58

    opravdu snadný a chutný kolač,

  • to je jedno | 14. 6. 2007 22:51

    paní kovářová není autorem receptu tenhle recept mám ve své zbírce tři roky z katky

  • kamikaze | 10. 6. 2007 10:25

    To je mňamka. Díky. :)

  • Anonym | 24. 4. 2007 19:54

    jak dlouho se to peče??? a nakolik stupnu?????????

  • Jana Pátková | 11. 11. 2006 16:02

    Koláč jsem udělala již 2x a musím říci, že je velmi rychlý a přitom dobrý, sice ho dělám na velkém plechu, vždy něco přidám - mouku a trochu mléka, aby toho bylo více na plechu.Zatím vše dobře dopadlo, dělám ho s jahodama, dnes jsem udělala s broskvovým kompotem a kousek jsem dodělala s pomerančem, dobrý, dávám 1

  • Bohumila Řadkova | 5. 9. 2006 16:21

    Dnes ho budu zkoušet a zítra napíši své hodnocení:-))

  • Eva | 29. 8. 2006 13:52

    Koláč jsem dnes vyzkoušela dala jsem tam ostružiny, musí být opravdu menší pekáč a pomalu péci. Je výborný a hlavně jednoduchý.

  • Zdeňka | 18. 8. 2006 18:28

    Koláč je výborný,dávám 1.

  • Ida | 4. 8. 2006 07:05

    Naprosto uzasny a rychly kolac.Pekla jsem ho v remosce.Dala jsem tam cerstvy merunky,moc chutne.Vubec nebyl nizky,ale krasne kypry,ani jsem neslehala zvlast zloutky s cukrem a zvlast bilky.Jen jsem vidlickou rozkvedlala vejce a maslo rozpustene,vlazne.

  • MiškaSn | 20. 6. 2006 11:36

    Taky se mi stalo, že jsem tuto buchtu měla moc nízkou, ale zkusím ji znova. jen to zkusím udělat podle rady Marcely S., abych ji už neměla nízkou.

  • Petra Skrivankova | 17. 6. 2006 11:17

    Tak dneska jsem pekla tuhle buchtu s jahodama a byla vyborna,tak jsem oznamkovala 1.

  • Anonym | 5. 5. 2006 15:25

    Nevíte, čím to může být, že jsem měla tento koláč moc nízký, v troubě mi skoro vůbec nenakynul. Nevíte čím to? Dělala jsem ho přesně podle receptu a jindy se mi to nestává...

  • matt | 25. 4. 2006 19:55

    Když si chce někdo pochutnat a moc toho doma nemá, tak je to vynikající recept, do kterého se dá dát takřka vše a bude dobrý.... :)

  • Anonym | 6. 4. 2006 12:28

    Bleskový koláč je boží, lehoučký, slaďoučký a, i když jsem tam dala broskve z plechovky tak stejně stál za to, byla jsem pochválena, a proto musím já pochválit tady za recept..moc fajn :o) Dávám 1

  • Ilona Wolkerová | 24. 2. 2006 17:17

    I když letní, zkusili jsme ho teď v únoru s mraženými jahodami a super, díky.

  • Alena | 22. 2. 2006 14:38

    Výborný a jednoduchý. Jen se po něm zaprášilo :-)

  • Janko Lenka | 3. 2. 2006 19:47

    Příprava velice jednoduchá. kyne a kyne...45 min na 150 stupňů, plně vyhovuje k upečení.Do těsta jsme přidali malinovou šťávu. Po upečení voní krásně a chuť je znamenitá. Dáváme za 1 nejen kvůli chuti, ale taky kvůli jednoduchosti přípravy.

  • Sabrina | 31. 1. 2006 11:28

    mela bych jen jeden dotaz, jake je to testo? trene, piskotove,,,,,,,,,? a jak dlouho a pri jake teplote jste to pekly ? dekuji Sabrina

  • Marcela S. | 23. 1. 2006 12:20

    Pěkný den jak jsem si přečetla ty komentáře tak tak se mi ten recept moc líbyl. Ale jak uvádíte že koláč nevyskočí tak jsem dala dvě vejce, a bílky jsem vyšlehala a žloutky utřela scukrem a paráda. Skočila perfektně zdravim Marcela...... :)

  • Eva Pařízková | 21. 1. 2006 22:32

    Dělala jsem to s mraženým černým rybízem, protože momentálně není léto. Je to opravdu vynikající a hrozně rychle hotové a protože já vždycky musím mít něco extra, přidala jsem tam trochu posekaných vyloupaných vlašských ořechů a bylo to ještě lepší. Doporučuji s ořechy i bez

  • Lucie | 10. 1. 2006 08:57

    Výborný a rychlý recept, kdykoliv nevím co péct, nebo se mi nechce do ničeho složitějšího vrhám se na tenhle recept. S borůvkami je jasně nejlepší!

  • zuzana | 17. 10. 2005 10:57

    recept je velmii jednoduchy a hlavne rychli chutnal vsem

  • andrea vitkova | 1. 9. 2005 14:05

    vani ze jsem nerospustila maslo

  • Ivana | 30. 8. 2005 17:03

    Potřebovala jsem něco rychlého.Zkusila jsem koláč upéct.S ostružinami jediněčný.Jednoduchý a rychlý.

  • Sabrina | 29. 8. 2005 10:31

    povedlo se. chutove to bylo perfektni, nebyl vubec slozity, testo bylo hned raz dva:_)) jen se po nem zaprasilo. a na druhy den byl taky dobry. delala jsem ho s rybizem. jenom pri peceni se mi neudelal vysoky, kde delam chybu ze kolac po upeceni neni vysoky ? troubu neoteviram hned, davam kyprici prasek. a preci je to nizky. a taky mi chybi v receptech doba peceni a na kolik. chtela jsem poprosti zda by to neslo nekde napsat, na kolik se tak buchty a kolace pecou, myslim ze ne kazdy z nas je kucharka a vi to. mylsim ze hodne lidi by to uvitalo jako pomoc, dekuji za recept. pa Sabrina

  • Blanka Kantorova | 6. 8. 2005 12:30

    Kolac je vynikajici - upekla jsem boruvkovou variantu. Hodnotim za 1. Pouze bych u receptu na peceni uvitala teplotu a cas. Idealne pro vsechny typy troub. nejsem v peceni tak sbehla a 'stredne vyhrata trouba' mi moc nerika.

  • vierka v | 4. 8. 2005 09:37

    vcera som piekla tento kolacik a dnes uz nie je!!!!Presiel skuskou 2 chlapov!!:-)pre zaciatocnikov idealny!!!nie je moc suchy, jednoducho naozaj rychly a spolahlivy!!!dnes si pozriem este dalsie dobrotky a idem skusit dalej!!!

  • Dana Prokopová | 29. 7. 2005 19:54

    Podobně peču hrníčkový koláč: 2hrnky plolohrubé mouky, 1 prdopeč, 1hrnek pískového cukru - část může být 1balíček vanilkového, 2 celá vejce, půl hrnku oleje, asi 1 hrnek mléka - dle hustoty těsta. Ovoce dle chuti, ,možno posypat drobenkou.

  • Vlaďka | 13. 7. 2005 17:57

    nejsem žádná zkušená pekařka a přesto se koláč povedl,tak nebojte a směle do toho!

  • Zdenka | 5. 7. 2005 00:34

    Mě by se libilo,kdyby mi takový koláč někdo upekl,je jedno jestli vysoký nebo nízký,jestli s banánem nebo třešínkami,hlavně,že bych potom nemusela mýt to ošklivé nádobí.

  • Naďa | 29. 6. 2005 20:04

    Koláč jsem včera upekla (manžel vyžaduje do práce i něco sladkého-dělá čtyřiadvacítky) a byl velmi chutný a hlavně rychlý.Jen se mi taky nepovedl moc vysoký.Pekla jsem na vyšším plechu cca 24x32 cm.Udělala jsem někde chybu? Jaké jsou vaše zkušenosti?Díky za odpověď...PS.Na zítra už mám naložené kuřecí čtvrtky v jogurtu a už se moc těším,protože ta jogurtová zálivka byla moc chutná-lízala jsem.

  • Renata | 29. 6. 2005 08:52

    Nic si s těchto příspěvků od "vícejmenné" nedělejte. Včera jsem ho zkoušela a všem moc chutnal a dnes ho jdu dělat zase. Je moc dobrý. :o)

  • syslik | 25. 6. 2005 13:10

    kolacik bol moc fine, ale mne sa nepodaril taky vysoky ako na obr:) nabuduce si dam zalezat na designe:P

  • anonim anonim | 15. 5. 2005 22:27

    Sice celkem uvařím vše,ale u receptů na pečení mě schází alespoň orientačně na kolik stupňů a jak dlouho se má péct.Jinak jsem u troby stracená.Děkuji

  • Reveka | 22. 4. 2005 11:20

    Prave jsem docetla zdejsi komentare ke kolaci a nemam k tomu co rict snad jen to,ze ho jdu prave upect,abych sama ohodnotila,jaky opravdu je.Ma devitileta dcera ma v nedeli narozeniny a spolu s dortem premyslim,co rychleho bch ji k tomu jeste pripekla.Doufam,ze zvoilim dobre..

  • Anonym | 12. 4. 2005 17:15

    Koláč znám,je rychlý,dobrý,lehký a dokonce jsem vyzkoušela i ovoce kompotované-okapané.A je to také velmi dobré.Na komentář Silvie nereagovat nelze!Že mi něco nechutná,jde vyjádřit i slušnější formou a doporučila bych,zopakovat si pravidla pravopisu.Na tak malý příspěvek bylo chyb jak máku!

  • Abies Alba | 12. 4. 2005 08:41

    Kombinace s kiwi byla opravdu dobrá, banán byl - řekněme - zajímavý. Buchta je dobrá, rychlá a hlavně všem chutnala. Hodnotím za 1. :-)

  • Abies Alba | 11. 4. 2005 19:48

    Peču s banánem a kiwi, uvidíme, co z toho bude... zatím vypadá a voní a překrásně.

  • Michaela B. | 23. 3. 2005 22:25

    Vyzkoušela jsem, rychlé, výborné, uspěla jsem doma i v práci u kafe.Děkuji za inspiraci.

  • Anonym | 20. 2. 2005 01:19

    tak ja jdu tuto buchtu vyzkouset, kdyz je kolem nej takovej rozruch..drzte mi pesti..paaa

  • Eva | 2. 12. 2004 13:06

    Lado, Alén asi špatně pochopila, co jsem psala.. Vztáhla to zřejmě na vás osobně, což nechápu, jak se jí povedlo :-) Vždyť já psala přesně o opačné věci, tj. že někdo jen blbne a schválně kazí hodnocení a zbytečně tento recept vyhodil.. Po dlouhé době se totiž v TOP receptech objevilo něco nového.. a pak zas zmizelo... Kdyby lidé opravdu známkovali, místo psaní pouze komentářů, tak by se to v TOP receptech jinak hýbalo.. :-) A také při vícero hodnoceních by bylo známkování přesnější.. nestačil by jeden škodič, který schválně rozdává pětky... byl to asi nějaký zamindrákovaný školní propadlík :-)

  • Lada Kovářová | 1. 12. 2004 20:40

    Nevidím zde nikoho usilovat o to, aby jeho recept byl v TOP žebříčku, navíc to ani nejde. Známkování je umožněno jen registrovaným a známku lze udělit jen jednou. I normální a zcela běžný recept nesvědčí o tom, zda je dobrý nebo ne. A známkování receptu by mělo sloužit k tomuto účelu.

  • Alén | 1. 12. 2004 19:49

    Můžete mi vysvětlit,proč tak usilujete,aby váš recept byl v top žebříčku?Snad jde o to- podělit se o kvalitní recept a to nám úplně postačí.Máte-li problém,tak jděte někam vařit a mimochodem-ten koláč je zcela normální,dělala jsem ho asi 3x a zase vyzkouším jiné recepty,nic světoborného to není,tak si tak moc nefanděte!

  • Kuchařka on-line | 1. 12. 2004 16:41

    Evo, bohužel je to tak, někteří jen přijdou bez vysvětlení opětkují několik velmi dobrých receptů a zase zmizí :(

  • Eva | 1. 12. 2004 16:36

    Divila jsem se, jaktože je tento recept najednou na prvním místě, mrkla jsem se na něj a na jeho hodnocení a bylo tam 3x za 1 = průměr 1... dnes najednou zmizel,mrknu a je hodnoceno 4x, průměr 2 = někdo mu dal 5... To byl ten koláč fakt tak šííííílený, nebo to někdo jen tak shválně hloupě oznámkoval, aby recept sesadil z TOP receptů??? To by bylo fakt dostý UBOHÝ ... a asi to tak bohužel bude, protože žádný nespokojený komentář s vysvětlením hodnocení 5 na tento recept nepřibyl... Ach jo... takže ani sem nechoděj jen normální lid :-(

  • Alice | 30. 11. 2004 19:33

    Jednoduché, rychlé

  • Paja | 29. 11. 2004 15:57

    Vynikající, rychlá příprava i rychlé pečení. Velmi jednoduchý recept i pro začátečníky. Za tento recept děkuji.

  • Andejka | 23. 9. 2004 20:01

    Fakt vynikající, hotový byl tak za půlhodinku a kousíček... ještě lepší je s kakaem! A ty banány taky nemusí být marné...;)

  • Zdeněk Krákora | 7. 8. 2004 15:43

    Super, to zvládne i mladej kluk ;o), překvapilo mě, že výborně chutná s čerstvým banánem (já to risknul) ...

  • gloomišek | 19. 7. 2004 13:18

    hmm máslo rozpuštěné zkuste to připsat do receptu:/

  • Janula | 13. 7. 2004 19:52

    Jak dlouho se to peče?

  • merunka | 27. 6. 2004 15:31

    super nic víc nemůžu dodat

  • HANKA | 14. 6. 2004 10:50

    DOBRÝ KOLÁČ,JEŠTĚ JSEM PŘIDALA NASTROUHANOU CITRONOVOU KŮRU

  • Stanislava Novotná | 8. 6. 2004 19:12

    Vláčné, dobré

  • Kuchařka on-line | 21. 5. 2004 16:56

    Máslo rozpuštěné.

  • Markéta | 21. 5. 2004 09:34

    Máslo celé nebo rozpuštěné, dík za odpověď

  • Romana Hájková | 12. 4. 2004 08:38

    Opravdu bleskový a moc dobrý olizovali se po něm všichni.. příště musím udělat aspoň dva protože se po něm jen zaprášilo ;o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Tiramisu s piškoty

Tiramisu s piškoty

Dobré kuře

Dobré kuře

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná

Buchta (koláč) z přesnídávek -…

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

72
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
65
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
24
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bleskový fazolový salát
Bleskový fazolový salát
Bleskový chléb
Bleskový chléb
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bleskový švestkový koláč
Bleskový švestkový koláč
Bloody Mary II.
Bloody Mary II.
Bloodyho fazole s klobásou
Bloodyho fazole s klobásou
  • Recepty.cz
  • Bleskový letní koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact