• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bleskový letní koláč
Napište svůj komentář k receptu

Bleskový letní koláč

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 68
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bleskový letní koláč
Bleskový letní koláč
Bleskový letní koláč
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr krupice
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 100
      g hera
    • 0,25
      l mléko
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Vše sypké smícháme, přidáme máslo, mléko, olej a vejce. Vznikne řídké těsto do kterého nasypeme ovoce a promícháme. Menší pekáč vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou, nalijeme na něj těsto, stěrkou urovnáme a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Po upečení necháme vychladnout, pocukrujeme a krájíme na menší kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bleskový švestkový koláč

Bleskový švestkový koláč

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový chléb

Bleskový chléb

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlastimil | 13. 8. 2014 16:37

    je v troube tak sem zvedav jaky bude

  • lujvyton | 27. 2. 2014 16:30

    lol :-D

  • studnaz | 13. 8. 2012 16:57

    Rychlý a dobrý

  • ala | 23. 7. 2012 22:27

    vynikající moc chutná dětem s rybízem je nejlepší

  • MonikaBartáčková
    MonikaBartáčková | 19. 7. 2012 00:19

    Jednoduchý a výborný koláč :-) Použila jsem nektarynky a banány ;-)

  • helabuena
    helabuena | 28. 6. 2012 10:19

    Opravdu velice rychlý a výborný koláč.Ovoce se může dát jakákoliv.Ňaminka.Dávám 1

  • petardiczka
    petardiczka | 12. 5. 2012 18:25

    Opravdu rychlé a jednoduché, já jsem přidala ještě jahody... :)

  • mirka | 25. 1. 2012 21:02

    testo jsem udelala podle receptu na velky plech ho bylo malo tak jsem uvarila pudink ktery jsem smichala s velkym tvarohem a natrela na testo

  • Jurda | 12. 7. 2011 19:44

    Ggggg

  • Jurda | 12. 7. 2011 19:43

    Vypáda dobře

  • Jurda | 12. 7. 2011 19:42

    Ten vypadá docela dobře. :-[ Nevím jak bude chutnat když ho udělám doma. :-D

  • Markéta Strížová | 1. 1. 2011 15:14

    Potřebovala jsem upéct něco rychlého a tak jsem se nechala inspirovat tímto receptem. Jako začátečník :-) oceňuji rychlost přípravy i pečení :-) Během chvíle jsem měla těsto hotové, pokladla ho broskvemi a dala péct. Poté už jen pocukrovala moučkovým cukrem a dal se jíst. Při pečení krásně voněl a všem se sbíhaly sliny :-) Tomuto receptu dávám velkou 1 :-)

  • Lucie Blechová | 19. 10. 2009 11:13

    Včera jsem pekla s hruškami, dala jsem 200g polohrubé a 200g hladké mouky, 2 vejce, do těsta přidala ještě vanilkový cukr, lžičku skořice, trochu soli, rozinky a sekané vlašáky. Bylo to super rychlé, žádné nádobí, a hlavně -MEGA dobré!! Dnes se všem kolegům v práci dělají boule za ušima. DÍKY!

  • Pavel Novák | 4. 9. 2009 12:28

    Nejsem žádný velký kuchař a potřeboval jsem nějakou rychlovku pro návštěvu. Měl jsem doma švestky a mohu uvést, že koláč byl super, jenom se po něm zaprášilo.Udělal jsem z dvojité dávky na velký plech,takže děkuji autorce za recept a všem za komentáře-použil jsem z nich i délku pečení a teplotu-díky Páje S.

  • Tereza Horáková | 29. 8. 2009 13:43

    Naprosto úžasné !!!! Včera jsem dělala poprvé a hned 3x jahodový,třešňový,broskvový a dnes mám udělat ananasový.Opravdu nenáročné a bez zbytečného nádobí.Nezbylo nic !!!!!!

  • Pája S | 26. 6. 2009 17:05

    Tento koláč je fakt bezva,je rychlý , velice chutný a hlavně není suchý.Když se uleží do druhého dne je ještě chutnější.Perfekt.Dělala jsem s jahodami a na velký plech (dvojitou dávku).Peče se na střední teplotu -180°C tak cca 30-40 minut.Dle trouby.Vhodné je zkusit klasicky špejlí.Jedině jednička.

  • Lenka walová | 23. 6. 2009 07:57

    Bylo to opravdu rychlé a koláč je výborný.

  • Zuzana Malurková | 22. 6. 2009 13:57

    Koláč je opravdu rychlý a jednoduchý. A výtečný!!!

  • Kája Kohoutová | 11. 10. 2008 15:09

    Vynikající! chutné a hlavně rychlá příprava bez zbytečného nádobí! Dávám 1!

  • Klára Nedková | 3. 5. 2008 14:02

    Výborné ke kávě,čaji nebo letní limonádě.Až na pár peciček opravdu výtečné!!!

  • Brigita Musilová | 2. 2. 2008 13:58

    opravdu snadný a chutný kolač,

  • to je jedno | 14. 6. 2007 22:51

    paní kovářová není autorem receptu tenhle recept mám ve své zbírce tři roky z katky

  • kamikaze | 10. 6. 2007 10:25

    To je mňamka. Díky. :)

  • Anonym | 24. 4. 2007 19:54

    jak dlouho se to peče??? a nakolik stupnu?????????

  • Jana Pátková | 11. 11. 2006 16:02

    Koláč jsem udělala již 2x a musím říci, že je velmi rychlý a přitom dobrý, sice ho dělám na velkém plechu, vždy něco přidám - mouku a trochu mléka, aby toho bylo více na plechu.Zatím vše dobře dopadlo, dělám ho s jahodama, dnes jsem udělala s broskvovým kompotem a kousek jsem dodělala s pomerančem, dobrý, dávám 1

  • Bohumila Řadkova | 5. 9. 2006 16:21

    Dnes ho budu zkoušet a zítra napíši své hodnocení:-))

  • Eva | 29. 8. 2006 13:52

    Koláč jsem dnes vyzkoušela dala jsem tam ostružiny, musí být opravdu menší pekáč a pomalu péci. Je výborný a hlavně jednoduchý.

  • Zdeňka | 18. 8. 2006 18:28

    Koláč je výborný,dávám 1.

  • Ida | 4. 8. 2006 07:05

    Naprosto uzasny a rychly kolac.Pekla jsem ho v remosce.Dala jsem tam cerstvy merunky,moc chutne.Vubec nebyl nizky,ale krasne kypry,ani jsem neslehala zvlast zloutky s cukrem a zvlast bilky.Jen jsem vidlickou rozkvedlala vejce a maslo rozpustene,vlazne.

  • MiškaSn | 20. 6. 2006 11:36

    Taky se mi stalo, že jsem tuto buchtu měla moc nízkou, ale zkusím ji znova. jen to zkusím udělat podle rady Marcely S., abych ji už neměla nízkou.

  • Petra Skrivankova | 17. 6. 2006 11:17

    Tak dneska jsem pekla tuhle buchtu s jahodama a byla vyborna,tak jsem oznamkovala 1.

  • Anonym | 5. 5. 2006 15:25

    Nevíte, čím to může být, že jsem měla tento koláč moc nízký, v troubě mi skoro vůbec nenakynul. Nevíte čím to? Dělala jsem ho přesně podle receptu a jindy se mi to nestává...

  • matt | 25. 4. 2006 19:55

    Když si chce někdo pochutnat a moc toho doma nemá, tak je to vynikající recept, do kterého se dá dát takřka vše a bude dobrý.... :)

  • Anonym | 6. 4. 2006 12:28

    Bleskový koláč je boží, lehoučký, slaďoučký a, i když jsem tam dala broskve z plechovky tak stejně stál za to, byla jsem pochválena, a proto musím já pochválit tady za recept..moc fajn :o) Dávám 1

  • Ilona Wolkerová | 24. 2. 2006 17:17

    I když letní, zkusili jsme ho teď v únoru s mraženými jahodami a super, díky.

  • Alena | 22. 2. 2006 14:38

    Výborný a jednoduchý. Jen se po něm zaprášilo :-)

  • Janko Lenka | 3. 2. 2006 19:47

    Příprava velice jednoduchá. kyne a kyne...45 min na 150 stupňů, plně vyhovuje k upečení.Do těsta jsme přidali malinovou šťávu. Po upečení voní krásně a chuť je znamenitá. Dáváme za 1 nejen kvůli chuti, ale taky kvůli jednoduchosti přípravy.

  • Sabrina | 31. 1. 2006 11:28

    mela bych jen jeden dotaz, jake je to testo? trene, piskotove,,,,,,,,,? a jak dlouho a pri jake teplote jste to pekly ? dekuji Sabrina

  • Marcela S. | 23. 1. 2006 12:20

    Pěkný den jak jsem si přečetla ty komentáře tak tak se mi ten recept moc líbyl. Ale jak uvádíte že koláč nevyskočí tak jsem dala dvě vejce, a bílky jsem vyšlehala a žloutky utřela scukrem a paráda. Skočila perfektně zdravim Marcela...... :)

  • Eva Pařízková | 21. 1. 2006 22:32

    Dělala jsem to s mraženým černým rybízem, protože momentálně není léto. Je to opravdu vynikající a hrozně rychle hotové a protože já vždycky musím mít něco extra, přidala jsem tam trochu posekaných vyloupaných vlašských ořechů a bylo to ještě lepší. Doporučuji s ořechy i bez

  • Lucie | 10. 1. 2006 08:57

    Výborný a rychlý recept, kdykoliv nevím co péct, nebo se mi nechce do ničeho složitějšího vrhám se na tenhle recept. S borůvkami je jasně nejlepší!

  • zuzana | 17. 10. 2005 10:57

    recept je velmii jednoduchy a hlavne rychli chutnal vsem

  • andrea vitkova | 1. 9. 2005 14:05

    vani ze jsem nerospustila maslo

  • Ivana | 30. 8. 2005 17:03

    Potřebovala jsem něco rychlého.Zkusila jsem koláč upéct.S ostružinami jediněčný.Jednoduchý a rychlý.

  • Sabrina | 29. 8. 2005 10:31

    povedlo se. chutove to bylo perfektni, nebyl vubec slozity, testo bylo hned raz dva:_)) jen se po nem zaprasilo. a na druhy den byl taky dobry. delala jsem ho s rybizem. jenom pri peceni se mi neudelal vysoky, kde delam chybu ze kolac po upeceni neni vysoky ? troubu neoteviram hned, davam kyprici prasek. a preci je to nizky. a taky mi chybi v receptech doba peceni a na kolik. chtela jsem poprosti zda by to neslo nekde napsat, na kolik se tak buchty a kolace pecou, myslim ze ne kazdy z nas je kucharka a vi to. mylsim ze hodne lidi by to uvitalo jako pomoc, dekuji za recept. pa Sabrina

  • Blanka Kantorova | 6. 8. 2005 12:30

    Kolac je vynikajici - upekla jsem boruvkovou variantu. Hodnotim za 1. Pouze bych u receptu na peceni uvitala teplotu a cas. Idealne pro vsechny typy troub. nejsem v peceni tak sbehla a 'stredne vyhrata trouba' mi moc nerika.

  • vierka v | 4. 8. 2005 09:37

    vcera som piekla tento kolacik a dnes uz nie je!!!!Presiel skuskou 2 chlapov!!:-)pre zaciatocnikov idealny!!!nie je moc suchy, jednoducho naozaj rychly a spolahlivy!!!dnes si pozriem este dalsie dobrotky a idem skusit dalej!!!

  • Dana Prokopová | 29. 7. 2005 19:54

    Podobně peču hrníčkový koláč: 2hrnky plolohrubé mouky, 1 prdopeč, 1hrnek pískového cukru - část může být 1balíček vanilkového, 2 celá vejce, půl hrnku oleje, asi 1 hrnek mléka - dle hustoty těsta. Ovoce dle chuti, ,možno posypat drobenkou.

  • Vlaďka | 13. 7. 2005 17:57

    nejsem žádná zkušená pekařka a přesto se koláč povedl,tak nebojte a směle do toho!

  • Zdenka | 5. 7. 2005 00:34

    Mě by se libilo,kdyby mi takový koláč někdo upekl,je jedno jestli vysoký nebo nízký,jestli s banánem nebo třešínkami,hlavně,že bych potom nemusela mýt to ošklivé nádobí.

  • Naďa | 29. 6. 2005 20:04

    Koláč jsem včera upekla (manžel vyžaduje do práce i něco sladkého-dělá čtyřiadvacítky) a byl velmi chutný a hlavně rychlý.Jen se mi taky nepovedl moc vysoký.Pekla jsem na vyšším plechu cca 24x32 cm.Udělala jsem někde chybu? Jaké jsou vaše zkušenosti?Díky za odpověď...PS.Na zítra už mám naložené kuřecí čtvrtky v jogurtu a už se moc těším,protože ta jogurtová zálivka byla moc chutná-lízala jsem.

  • Renata | 29. 6. 2005 08:52

    Nic si s těchto příspěvků od "vícejmenné" nedělejte. Včera jsem ho zkoušela a všem moc chutnal a dnes ho jdu dělat zase. Je moc dobrý. :o)

  • syslik | 25. 6. 2005 13:10

    kolacik bol moc fine, ale mne sa nepodaril taky vysoky ako na obr:) nabuduce si dam zalezat na designe:P

  • anonim anonim | 15. 5. 2005 22:27

    Sice celkem uvařím vše,ale u receptů na pečení mě schází alespoň orientačně na kolik stupňů a jak dlouho se má péct.Jinak jsem u troby stracená.Děkuji

  • Reveka | 22. 4. 2005 11:20

    Prave jsem docetla zdejsi komentare ke kolaci a nemam k tomu co rict snad jen to,ze ho jdu prave upect,abych sama ohodnotila,jaky opravdu je.Ma devitileta dcera ma v nedeli narozeniny a spolu s dortem premyslim,co rychleho bch ji k tomu jeste pripekla.Doufam,ze zvoilim dobre..

  • Anonym | 12. 4. 2005 17:15

    Koláč znám,je rychlý,dobrý,lehký a dokonce jsem vyzkoušela i ovoce kompotované-okapané.A je to také velmi dobré.Na komentář Silvie nereagovat nelze!Že mi něco nechutná,jde vyjádřit i slušnější formou a doporučila bych,zopakovat si pravidla pravopisu.Na tak malý příspěvek bylo chyb jak máku!

  • Abies Alba | 12. 4. 2005 08:41

    Kombinace s kiwi byla opravdu dobrá, banán byl - řekněme - zajímavý. Buchta je dobrá, rychlá a hlavně všem chutnala. Hodnotím za 1. :-)

  • Abies Alba | 11. 4. 2005 19:48

    Peču s banánem a kiwi, uvidíme, co z toho bude... zatím vypadá a voní a překrásně.

  • Michaela B. | 23. 3. 2005 22:25

    Vyzkoušela jsem, rychlé, výborné, uspěla jsem doma i v práci u kafe.Děkuji za inspiraci.

  • Anonym | 20. 2. 2005 01:19

    tak ja jdu tuto buchtu vyzkouset, kdyz je kolem nej takovej rozruch..drzte mi pesti..paaa

  • Eva | 2. 12. 2004 13:06

    Lado, Alén asi špatně pochopila, co jsem psala.. Vztáhla to zřejmě na vás osobně, což nechápu, jak se jí povedlo :-) Vždyť já psala přesně o opačné věci, tj. že někdo jen blbne a schválně kazí hodnocení a zbytečně tento recept vyhodil.. Po dlouhé době se totiž v TOP receptech objevilo něco nového.. a pak zas zmizelo... Kdyby lidé opravdu známkovali, místo psaní pouze komentářů, tak by se to v TOP receptech jinak hýbalo.. :-) A také při vícero hodnoceních by bylo známkování přesnější.. nestačil by jeden škodič, který schválně rozdává pětky... byl to asi nějaký zamindrákovaný školní propadlík :-)

  • Lada Kovářová | 1. 12. 2004 20:40

    Nevidím zde nikoho usilovat o to, aby jeho recept byl v TOP žebříčku, navíc to ani nejde. Známkování je umožněno jen registrovaným a známku lze udělit jen jednou. I normální a zcela běžný recept nesvědčí o tom, zda je dobrý nebo ne. A známkování receptu by mělo sloužit k tomuto účelu.

  • Alén | 1. 12. 2004 19:49

    Můžete mi vysvětlit,proč tak usilujete,aby váš recept byl v top žebříčku?Snad jde o to- podělit se o kvalitní recept a to nám úplně postačí.Máte-li problém,tak jděte někam vařit a mimochodem-ten koláč je zcela normální,dělala jsem ho asi 3x a zase vyzkouším jiné recepty,nic světoborného to není,tak si tak moc nefanděte!

  • Kuchařka on-line | 1. 12. 2004 16:41

    Evo, bohužel je to tak, někteří jen přijdou bez vysvětlení opětkují několik velmi dobrých receptů a zase zmizí :(

  • Eva | 1. 12. 2004 16:36

    Divila jsem se, jaktože je tento recept najednou na prvním místě, mrkla jsem se na něj a na jeho hodnocení a bylo tam 3x za 1 = průměr 1... dnes najednou zmizel,mrknu a je hodnoceno 4x, průměr 2 = někdo mu dal 5... To byl ten koláč fakt tak šííííílený, nebo to někdo jen tak shválně hloupě oznámkoval, aby recept sesadil z TOP receptů??? To by bylo fakt dostý UBOHÝ ... a asi to tak bohužel bude, protože žádný nespokojený komentář s vysvětlením hodnocení 5 na tento recept nepřibyl... Ach jo... takže ani sem nechoděj jen normální lid :-(

  • Alice | 30. 11. 2004 19:33

    Jednoduché, rychlé

  • Paja | 29. 11. 2004 15:57

    Vynikající, rychlá příprava i rychlé pečení. Velmi jednoduchý recept i pro začátečníky. Za tento recept děkuji.

  • Andejka | 23. 9. 2004 20:01

    Fakt vynikající, hotový byl tak za půlhodinku a kousíček... ještě lepší je s kakaem! A ty banány taky nemusí být marné...;)

  • Zdeněk Krákora | 7. 8. 2004 15:43

    Super, to zvládne i mladej kluk ;o), překvapilo mě, že výborně chutná s čerstvým banánem (já to risknul) ...

  • gloomišek | 19. 7. 2004 13:18

    hmm máslo rozpuštěné zkuste to připsat do receptu:/

  • Janula | 13. 7. 2004 19:52

    Jak dlouho se to peče?

  • merunka | 27. 6. 2004 15:31

    super nic víc nemůžu dodat

  • HANKA | 14. 6. 2004 10:50

    DOBRÝ KOLÁČ,JEŠTĚ JSEM PŘIDALA NASTROUHANOU CITRONOVOU KŮRU

  • Stanislava Novotná | 8. 6. 2004 19:12

    Vláčné, dobré

  • Kuchařka on-line | 21. 5. 2004 16:56

    Máslo rozpuštěné.

  • Markéta | 21. 5. 2004 09:34

    Máslo celé nebo rozpuštěné, dík za odpověď

  • Romana Hájková | 12. 4. 2004 08:38

    Opravdu bleskový a moc dobrý olizovali se po něm všichni.. příště musím udělat aspoň dva protože se po něm jen zaprášilo ;o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Bublanina II.

Bublanina II.

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Domácí chléb VI.

Domácí chléb VI.

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Levný houskový knedlík

Levný houskový knedlík

Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

Smažené šunkové rolky se sýrovou…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

151
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
84
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
79
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
76
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
70
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bleskový fazolový salát
Bleskový fazolový salát
Bleskový chléb
Bleskový chléb
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bleskový švestkový koláč
Bleskový švestkový koláč
Bloody Mary II.
Bloody Mary II.
Bloodyho fazole s klobásou
Bloodyho fazole s klobásou
  • Recepty.cz
  • Bleskový letní koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact