• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bleskové česnekové špagety
Napište svůj komentář k receptu

Bleskové česnekové špagety

autor: Kamilla
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bleskové česnekové špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • podravka
    • česnek
    • olej Kvalitní
    • tvrdý sýr
    • tatarská omáčka
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme podravkou, nastrouhaný sýr nasypeme na teplé špagety, aby se roztavil. Česnek prolisujeme, dáme do špaget, přidáme tatarku a kečup tak, aby se špagety dostatečně obalily v omáčce.
2
Poznámka: já většinou ještě prohřeji v mikrovlnce, aby se sýr dostatečně rozpustil a nebyly ve špagetách kusy sýru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové sýrovo-ořechové těstoviny

Bleskové sýrovo-ořechové těstoviny

Bleskové švestkové lívance

Bleskové švestkové lívance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka | 2. 5. 2013 20:35

    Proplachování těstovin, které se podávají čerstvé by se proplachovat neměli. Jestli Markéto víte o nějaké restauraci, kde takhle kuchař hospodaří tak mi dejte jejich jména ať tam někdy náhodou nezabloudím. Ale ano těstoviny v restauracích se proplachují, vaří se do foroty a aby se s nimi lépe pracovalo po rozmražení a nelepily se tak se musí propláchnout. Recept je jinak dost nelákavý, ale chuť může být dobrá. Chutě jsou chutě a člověk je všežravec ne ;-)

  • Jelin | 10. 5. 2011 17:38

    to je hnus

  • Markéta H. | 25. 9. 2009 08:47

    Taky bych to hned neodsuzovala, kombinace kečupu a -pravda- majonézy se přeci používá na jarní chlebíčky a je to, alespoň pro mne, fakt ňamka. Tenhle recept je fakt rychlovka, nezkoušela jsem a ani to nemám v plánu, přítel česnek nemusí, natož syrový, možná bych ho nejdříve nějak tepelně upravila, třeba osmahla, ale pojmenovala bych o třeba jako studentské špagety, protože tohle už se pomalu nedá ani pokládat za vaření. Ale jak říkám, neodsuzuji. A s tím propíráním špaget...v restauracích to taky dělají.

  • Danka Snášelová | 13. 1. 2009 15:26

    Tento recept velice často vaří kluci na internátě. Je jim šuma-fuk, jak špagety vaří Italové. Mým klukům tato úprava špaget velice chutná. Smíchaná tatarka a kečup má na špagetách vynikající chuť. A nejenom na špagetách (párky bez tatarky a kečupu si také neumím představit). Do těchto špaget používám česnek sušený a na ochucení i podravku. Jím to, co chutná mým chuťovým buňkám. A nechápu, proč někdo kritizuje recept, který nevyzkoušel. Já i za kluky posílám 1.

  • Danka Snášelová | 13. 1. 2009 15:24

    Tento recept velice často vaří kluci na internátě. Je jim šuma-fuk, jak špagety vaří Italové. Mým klukům tato úprava špaget velice chutná.Smíchaná tatarka a kečup má na špagetách vynikající chuť. A nejenom na špagetách (párky bez tatarky a kečupu si také neumím představit). Do těchto špaget používám česnek sušený a na ochucení i podravku. Jím to, co chutná mým chuťovým buňkám. A nechápu, proč někdo kritizuje recept, který nevyzkoušel. Já i za kluky posílám 1.

  • Zora Manasová | 12. 1. 2009 21:01

    Nie som expert na varenie, ale pretože sa v súčasnosti stravujem podľa SPLK, musím trochu experimentovať. Mala som v chladničke rastlinnú tatárku s končiacim dátumom, tak som ju použila na omáčku a bolo to veľmi dobré. V tomto recepte sa tatárka ani nevarí, len dá na už uvarené špagety. A mimochodom, čo taká majonéza používaná v tepelnej úprave? Aj tu je zopár takých receptov, tak prečo ten údiv nad tatárkou?P.S. Všetkým ľuďom dobrej vôle i tým ostatným želá šťastný rok 2009.

  • Di - | 12. 1. 2009 15:44

    A proč by nás Taliáni měli křižovat? Copak si nemůžeme něco uvařit podle svého, jsme snad nesvéprávní ? Kamarád, který v Itálii studovat, usmažil svým italským kolegům bramboráky a oni si je máčeli v kečupu. Tak jaképak křižování!

  • Marianna Sorokova | 12. 1. 2009 15:06

    možno som to slovom "nechutné" prehnala, tým sa autorke receptu ospravedlňujem, pretože, ako sa hovorí: sto ľudí, sto chutí, ale pravdupovediac, pod názvom bleskové česnekové špagety som očakávala viac, ako prepláchnuté cestoviny zmiešané s tatárskou omáčkou a kečupom ... tento pokrm mi príde úplne bez fantázie a bez gurmánskej zmyselnosti

  • Olga . | 12. 1. 2009 13:46

    Tatarská omáčka se řadí mezi studené omáčky,ale kdo chce ať ji vaří a dobře se mu daří :-) Marianna,přehlédnu-li jedno slovíčko, tak s Vámi souhlasím doslova,doslova :-)

  • Tereza J. | 12. 1. 2009 13:41

    Súhlasím s Olgou, ja tiež cestoviny nepreplachujem, vegetu v kuchyni nepoužívam vôbec, ale to si predsa môžem upraviť podľa svojho. Vyjadrovať sa o jedle ako o nechutnom... zdá sa mi to silná káva.

  • Tereza J. | 12. 1. 2009 13:38

    Tiež súhlasím s Olgou, silný výraz... Tiež nepreplachujem cestoviny, vegetu nepoužívam v kuchyni vôbec, ale to je predsa moja vec, aby som si recept upravila podľa svojho. Rozhodne ma to neoprávňuje k takýmto výrazom.

  • Olga Zehnalová | 12. 1. 2009 12:59

    ..no teda Mariana, vyjadriť sa orecepte, že je viac než nechutný, je trocha odvážne, čo je na ňom nechutné?, veď každý si môže špagety ochutiť ako chce, ešte si si ich ani neuvarila a už takéto tvrdé hodnotenie, tak si ich jednoducho nevar.Vodu na špagety solím, ale ich po uvarení tiež nepreplachujem.

  • Marianna Sorokova | 12. 1. 2009 12:16

    zbožňujem cestoviny, mám rada tatarskú omáčku a aj kečup, ale tento recept mi príde viac, než nechutný ... za tento recept by vás taliani ukrižovali ... a oplachovať cestoviny? .. rada by som vedela, z akého dôvodu ... hm ... variť si to určite nebudem

  • Petra Fialková | 18. 7. 2008 10:56

    Proč ty špagety solíš, když je pak stejně propláchneš a ta sůl je fuč..to fakt trochu nepobíram

  • Gábina Chotašová | 19. 3. 2008 13:40

    bylo to docela dobré, akorát jsem si tam dala víc česneku což mi trochu kazilo chuť. Ale je to opravdu rychlovka

  • Alena D. | 14. 1. 2008 21:25

    Kombinace kecupu a tatarky je naprosto vyborna vec. Kdo nezkusil, nepochopi. Recept se mi moc libi a ukladam do oblibenych ;)

  • dannillka | 22. 8. 2007 11:02

    hmm dobre je to

  • baba .k | 16. 8. 2007 12:51

    preplachovat spagety? to bude sai nejaka odbornicka pretoze to je to najhorsie co mozes so spagetamy urobyt! uplne tym stratia chut!

  • xxx xxx | 5. 6. 2007 20:08

    Hej sem vypáleny jako prase..... a myslim si ze to muze byt dobre du nato!!!!

  • BillyBoy | 14. 5. 2007 13:07

    WTF?! Kečup a tatarka co to ma bejt?? A špagety ohřejvat v mikrovlnce tak to je fakt konec!

  • kááááááá kááááááá | 24. 3. 2007 11:59

    Je to fakt bleskové a dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kečup - jemný Olej Podravka Špagety Tatarská omáčka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Klatovský řízek

Klatovský řízek

Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

209
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
93
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Vanilkové řezy "POLÁRKA"…
51
Klasické lečo
Klasické lečo
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Trable Plíškové a Hrdličky: Už mě to se*e, zoufá kráska

Trable Plíškové a Hrdličky: Už mě to se*e, zoufá kráska

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Usmíření prince Harryho s králem Karlem? První schůzka proběhla! Přinesla naději i optimismus

Usmíření prince Harryho s králem Karlem? První schůzka proběhla! Přinesla naději i optimismus

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

  • Recepty.cz
  • Bleskové česnekové špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact