Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečená zelenina
Kuře a la kachna II.
Domácí kečup
Broskvové řezy s pudinkem
Zelné knedlíky
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Bábovka z kefíru hrníčková
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki