Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Rohlíčky s nugátovou náplní
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Jednoduché staročeské plátky se…
Babiččina ořechová bábovka
Bramborové placky (nejen) se zelím
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Smothie-Kiwi a banán
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory