Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jack
|12. 3. 2012 16:11
když dam vařit kroupy s bramborama tak po změknutí krup brambory neexistují jsou uplně rozvařené---
Klapák Pavel
|7. 5. 2010 05:22
moc moc dobrá
Zdenka Kocmichová
|16. 3. 2010 14:34
Bylo to moc dobré. Místo krup, které jsem neměla, jsem dala ovesné vločky. Díky za recept!
jiricike kozubief
|10. 1. 2008 17:51
sme z valašske úpolanky a menujem sa kozubikovi a moja mamka je kuchARKA A umi dobre varit ewadgweghfegfevfevgervgev
Marie Horáková
|27. 4. 2006 07:00
Já dávám pórek a česnek. Kroupy si vařím do zásoby do mrazáku, takže ta polévka je i velice rychlá. Místo pórku dávám někdy jarní cibulky.
Abies Alba
|26. 4. 2006 19:31
Airan: Tuto polévku má moc rád můj manžel a Bítovská jí říkají v jeho rodině už mnohé roky od doby, kdy ji poprvé jedli v Bítově. :o) Takže vlastně ani netuším, jaké je její pravé jméno.S česnekem ji neznám, ale je to zajímavá varianta. :o)
Airan
|13. 4. 2006 17:59
Krasomilo, a proc by to nemohlo? Mne to to pripada dokonce velmi dobre, znam to s cesnekem - ale smazena cibulka na masle nebo houby jak radi anonym nic nepokazi:-)
Jaroslava Oumarová
|13. 4. 2006 17:26
Krasomilo, máte příjmení po věhlasné kuchařce a jste tak nedůvěřivá...Jak můžete vědět, že to nebude dobré, když jste to neochutnala???
Krasomila Rettigová
|13. 4. 2006 16:52
To nemůže být dobré
Anonym
|27. 1. 2006 13:48
já tuto polévku dělám jako bramboračku s houbami, takže máslo nahradím sádlem a doplním sušenými nebo čertvými houbami z lesa