Cukr, žloutky, strouhanou citronovou kůru a vanilkový cukr třeme do zhoustnutí. Potom přidáme strouhané mandle, celé rozinky a na kostičky nakrájené kandované ovoce. Nakonec do těsta zlehka přimícháme sníh ušlehaný z bílků a mouku. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a ve vyhřáté troubě zvolna upečeme.
2
Druhý den chlebíček polijeme libovolnou polevou, nakrájíme a ozdobíme mandlemi.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana z VM
|15. 4. 2005 08:44
Luboši, zkuste recept "Biskupský chlebíček II". Je výborný, přečtěte si komentáře. Já jsem ho dělal už několikrát a není vůbec suchý.
Lubos Herzog
|14. 4. 2005 21:21
jednoduchy recept zvladne ho i zacatecnik ale zda se mi ze ten chlebicek je trochu suchy chutove je to dobre ale byl jsem zklaman tak to hodnotim trojkou